Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 4-0: Τον... καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 4-0: Τον... καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες
Photo Credits: INTIME

Με χατ-τρικ του Λουίς Φερνάντεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης καθάρισε από νωρίς το ματς με τον Βόλο, του οποίου επικράτησαν 4-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Φερνάντεθ (2’, 45+1’ πεν, 67’), που έκανε χατ-τρικ. Ο Σίτο (που κέρδισε και το πέναλτι) πέτυχε στο 51’ το άλλο γκολ.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Ράσταβατς επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες και προσπέρασε τον Ατρόμητο, που βρέθηκε στο -2 και τη Δευτέρα φιλοξενεί τον Παναιτωλικό.

Πιο ιδανικό ξεκίνημα δεν γινόταν! Ήταν αναμενόμενο ότι ο Αστέρας θα μπει πιο επιθετικά από τον Βόλο από τη στιγμή που είχε ουσιαστικό κίνητρο, αλλά τόσο καλή εκκίνηση δεν θα την περίμενε ούτε ο Ράσταβατς. Οι Αρκάδες μπήκαν φουριόζοι και εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του Κώτσιρα από τα δεξιά, αλλά και την ποιότητα του Λουίς Φερνάντεθ, που πλάσαρε γλυκά τον Καραγκιόζη, άνοιξαν πολύ νωρίς (2’) το σκορ.

Οι Αρκάδες ήταν συνολικά ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και γενικότερα ήταν πιο επικίνδυνοι. Ωστόσο, θα μπορούσαν οι φιλοξενούμενοι να αλλάξουν τα δεδομένα του αγώνα στο 10’. Όταν ο Γέντρισεκ αστόχησε από πολύ καλή θέση, μετά το γύρισμα του Τσοκάνη. Από σημείο που σπάνια δεν σκοράρει ο Σλοβάκος. Το ξεκίνημα ήταν καλό, αλλά σταδιακά έπεσε ο ρυθμός. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο δεύτερο μισό, στο οποίο, πάντως, το παιχνίδι δεν ήταν τόσο ωραίο, αλλά τα χαλούσαν είτε στην τελική προσπάθεια, αλλά κυρίως στην τελική πάσα.

Ο Αστέρας δικαίως, ωστόσο, προστάτεψε το προβάδισμά του, αν και δεν ήταν πολύ παραγωγικός σε γενικές γραμμές. Μάλιστα, πήγε με πολύ καλή κάβα στα αποδυτήρια. Ο Καραγκιόζης ανέτρεψε τον Σίτο μέσα στην περιοχή και ο Λουίς Φερνάντεθ έστειλε την μπάλα στο κέντρο και τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην αριστερή του γωνία.

Τα πάντα κρίθηκαν νωρίς στο παιχνίδι, αφού ο Αστέρας διεύρυνε το προβάδισμά του στο 51’ και δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους για να αντιδράσουν. Ο Σίτο έπιασε ξερό σουτ εκτός περιοχής, ο Καραγκιόζης έκανε κακή εκτίμηση της φάσης, με την μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του προτού καταλήξει στα δίχτυα. Αν και υπήρχε αρκετός χρόνος στη συνέχεια, ουσιαστικά το παιχνίδι «έσβησε» μετά από εκείνο το σημείο, ο Αστέρας προστάτεψε με μεγάλη άνεση το προβάδισμά του και χωρίς να πατήσει γκάζι έφτασε και σε άλλο γκολ. Ο Λουίς Φερνάντεθ έφυγε κάθετα στο 67’ μετά από μπαλιά-τρύπα του Μπόρχα Φερνάντεθ και πλάσαρε ψύχραιμα τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το υπόλοιπο διάστημα ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα και οι δύο προπονητές είχαν πιο πολύ το μυαλό τους στις επόμενες υποχρεώσεις των ομάδων τους, τις οποίες κατάφεραν να φρεσκάρουν κάνοντας τις απαιτούμενες αλλαγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X