ΑΕΚ: Ιστορική άνοδος στην Α' Εθνική για τις γυναίκες στο πόλο -Διέλυσαν (4-11) τον Αρη! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ιστορική άνοδος στην Α' Εθνική για τις γυναίκες στο πόλο -Διέλυσαν (4-11) τον Αρη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Θρίαμβος για την ομάδα πόλο γυναικών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δυναμική της σε ακόμα ένα άθλημα επιδεικνύει η ΑΕΚ που λίγους μήνες μόνο μετά τη δημιουργία γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης πανηγυρίζει την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία και μάλιστα σημειώνοντας μόνο νίκες! Η ΑΕΚ μετά τη νίκη της επί του Ιωνικού, ήθελε μόνο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη και με εντυπωσιακή εμφάνιση επιβλήθηκε με 11-4 της ομάδας της Θεσσαλονίκης, κατακτώντας το μοναδικό εισιτήριο για την Α’ Εθνική Κατηγορία 2020-21, αλλά και το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Κρητικού έχοντας τη στήριξη του Προέδρου, κ. Αλέξη Αλεξίου, του ΔΣ, των Διοικητικών Υπεύθυνων του τμήματος, κ.κ. Πάνου Μιχαλόπουλου και Γιώργου Κιρμίζογλου, και του Team Manager, κ. Βασίλη Σιαμάνη, απέδειξε ότι αποτελούσε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και ήδη στοχεύει για ακόμα ψηλότερα, κάνοντας υπερήφανους όλους τους φίλους της ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στις “κιτρινόμαυρες” Πρωταθλήτριες που το πανηγύρισαν με την καρδιά τους. Φυσικά, μετά την απονομή ακολούθησε και το καθιερωμένο… μπάνιο στην πισίνα αγκαλιά με το τρόπαιο, που αποτελεί την αντανάκλαση των θυσιών και των κόπων όλων των συντελεστών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα και με τις Μπαλωμενάκη και Μαυρέλου προηγήθηκε με 0-2. Ο Άρης μείωσε σε 1-2, με την Τσουρή να πραγματοποιεί εντυπωσιακές επεμβάσεις στο ενδιάμεσο, ενώ η Μαυρέλου “έκλεισε” το οκτάλεπτο με άλλο ένα γκολ (1-3).

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η ΑΕΚ έδωσε έμφαση στην άμυνα, καταφέρνοντας να κλέψει πολλές μπάλες. Έτσι, δινόταν η ευκαιρία για γρήγορες επιθέσεις στην κόντρα, με την Στρατιδάκη να σημειώνει δύο όμοια τέρματα (1-5). Ο Άρης 25″ πριν το τέλος του ημιχρόνου μείωσε σε 2-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η τερματοφύλακας της ομάδας της Θεσσαλονίκης τους διατηρούσε μέσα στο παιχνίδι έως τα μισά της περιόδου. Η Πάτερου με δυνατό σουτ έκανε το 2-6, ενώ η Στρατιδάκη με άλλο ένα τέρμα διαμόρφωσε το 3-7 στην εκπνοή.

Στην τελευταία περίοδο, η Καράβου σημείωσε δύο διαδοχικά τέρματα εκτοξεύοντας τη διαφορά στα 6 τέρματα, για να δώσει τη… χαριστική βολή η Στρατιδάκη για το 3-10. Ο Άρης μείωσε σε 4-10, όμως η Καραχριστοδούλου διαμόρφωσε το τελικό (και ιστορικό) 4-11.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στην πρώτη της σεζόν και πλέον προετοιμάζεται για την Α’ Εθνική Κατηγορία, όπου ανήκει.

ΑΣ Άρης – ΑΕΚ 4-11

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-2, 1-2, 1-4.

ΑΣ ΑΡΗΣ (Μονόρι): Φορίδου, Βαρελίδη 1, Λαμπρούση, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Παπανικολάου, Κώστα 1, Σπηλιωτίδου 1, Τζίκου, Σαββοπούλου, Σελετοπούλου, Παντζαρίδου 1, Παπαθανασίου, Κοντογουλίδου.

ΑΕΚ (Κρητικός): Τσουρή, Παυλή, Καράβου 2, Ασκερίδου, Πάτερου 2, Κανάκη, Μαυρέλου 1, Στρατηδάκη 4, Κωνσταντά, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Μπακομήτρου, Κώτσου, Καραχριστοδούλου 1, Γρηγοριάδη.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για την ιστορική άνοδο:

Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-21 ΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ 2019-20!
3η αγωνιστική Ομίλου Τελικής Φάσης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΣ Άρης – ΑΕΚ 4-11

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X