Πόλο: Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ (7-9) κόντρα στον ΟΦΘ στο Ποσειδώνιο

Πόλο: Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ (7-9) κόντρα στον ΟΦΘ στο Ποσειδώνιο
Photo Credits: INTIME

Εκανε το 1-0 στην Ημιτελική σειρά των Play Off της Α2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 9-7 επικράτησε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ του ΟΦΘ στη Θεσσαλονίκη και έκανε το 1-0 στην Ημιτελική σειρά των Play Off της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου παρά την αγωνιστική απραξία έδειξε τη δυναμική της, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό σύνολο και φτάνοντας στον πολυπόθητο στόχο, που δεν ήταν άλλος από το “διπλό”.

Η “Ένωση” πλέον θέλει τη νίκη την προσεχή Δευτέρα (06/07, 17:00) κόντρα στους Θεσσαλονικείς στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της και παράλληλα να διεκδικήσει και τον τίτλο της Α2 με το νικητή του ζευγαριού ΓΣ Περιστερίου – ΟΥΚ Βόλου.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν τρεις φορές, με 1-0, 2-1 και 3-2. Η “Ένωση” απαντούσε συνεχώς στα γκολ των Θεσσαλονικιών, με τον Τίγκα να πετυχαίνει τα δύο πρώτα και τον Χατζηδάκη να διαμορφώνει το 3-3 της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου παρά το γεγονός ότι έμεινε εκ νέου πίσω στο σκορ (4-3), άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, ιδίως στην άμυνα. Έτσι, αρχικά ισοφάρισε με τον εντυπωσιακό Τίγκα σε 4-4 και στη συνέχεια με το Στελλάτο πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα (4-5). Η άμυνα της “Ένωσης” δεν άφηνε περιθώρια στους Ομιλίτες και ο Τίγκας με το 4ο προσωπικό του τέρμα έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων στην ΑΕΚ στο τέλος του ημιχρόνου (4-6).

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ξενάκης με όμορφο γκολ έκανε το 4-7 εν μέσω πανηγυρισμών από τον “κιτρινόμαυρο” πάγκο. Ο ΟΦΘ δεν άργησε να αντιδράσει και με σερί 2-0 κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι (6-7).

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΟΦΘ ισοφάρισε σε 7-7, γεγονός όμως που δεν έβγαλε εκτός πλάνων τον “Δικέφαλο”. Με καλή κυκλοφορία στην επίθεση και προσεγμένες ενέργειες, δόθηκε η δυνατότητα στον Χατζηδάκη να σκοράρει για το 7-8. Τη… χαριστική βολή έδωσε ο Ξενάκης που διαμόρφωσε το τελικό 7-9 με την ΑΕΚ να “σπάει” την έδρα του ΟΦΘ και ήδη να προετοιμάζεται για τον δεύτερο καθοριστικό ημιτελικό.

ΟΦΘ – ΑΕΚ 7-9

Τα Οκτάλεπτα: 3-3, 1-3, 2-1, 1-2.

ΟΦΘ (Δούμπας): Σιορδίλης, Γκιόκας, Παρίσης, Αληχανίδης Α. 1, Γιώρτζος 1, Ζησίδης, Παπαθεοδώρου, Αληχανίδης Β. 2, Δημητριάδης 2, Χαμίτης, Αρώνης, Καρκαλιάνης 1, Φαρσάρης, Πανούσης.

ΑΕΚ (Δάνδολος): Δαβίλλας, Ξενάκης 2, Χατζηδάκης 2, Σάντα, Καψοκόλης, Λύκαρης, Γιαννουρής, Πετρόπουλος, Μαυρωτάς, Στελλάτος 1, Τίγκας 4, Δερμιτζάκης, Γρηγοριάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X