Λιβάγια: Το infographic του enwsi.gr για τον Μάρκο (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ κάνει μάγια με άπιαστο Λιβάγια!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr σας παρουσιάζει τον MVP της εφετινής ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια στην τριετή του παρουσία στην ΑΕΚ έχει προσφέρει σημαντικά στην ομάδα.

Αναμφίβολα, ο Κροάτης επιθετικός αποτελεί έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της «Ένωσης». Είναι αρτίστας, ξέρει «καντάρια» μπάλα, ενώ έχει στοιχεία που δύσκολα συναντάς σε άλλον παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως ψηφίστηκε από τον κόσμο ως ο καλύτερος παίκτης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το enwsi.gr μέσω του παρακάτω infographic σας παρουσιάζει με αριθμούς τον Λιβάγια. Ο Κροάτης όντας στην ηλικία των 27 ετών, έχει για ακόμα ένα συμβόλαιο με την ΑΕΚ, βρίσκεται για τρίτη σεζόν στην «Ένωση», ενώ εφέτος μετράει 36 εμφανίσεις με 15 γκολ και 11 ασίστ σε 3.000 λεπτά που έχει αγωνιστεί. Βέβαια, είναι… απείθαρχος, μιας και συνολικά έχει δεχθεί 16 κάρτες έως τώρα στην σεζόν.

Έπειτα, στην πρωταθληματική χρονιά της ΑΕΚ είχε 42 συμμετοχές με 10 γκολ και 7 ασίστ, ενώ πέρυσι μέτρησε σε 38 συμμετοχές, 12 γκολ και 8 ασίστ. Τέλος, μπορείτε στην παρακάτω φωτογραφία να δείτε όλα τα ποδοσφαιρικά του βήματα, από την Κροατία μέχρι την Ίντερ και την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Λιβάγια: Το infographic του enwsi.gr για τον Μάρκο (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X