Ευθύμης Χριστόπουλος: Ένα αστέρι γεννιέται για την ΑΕΚ

Ευθύμης Χριστόπουλος: Ένα αστέρι γεννιέται για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το ανερχόμενο αστέρι της ΑΕΚ από την Πάτρα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα νέο αστέρι βγαίνει από τα σπλάχνα της ΑΕΚ, ερχόμενο από την Πάτρα με προοπτική να γράψει ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο λόγος για τον 19χρονο Ευθύμη Χριστόπουλο έναν νεαρό επιθετικό, με μεγάλες περγαμηνές, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και αρχηγό μέχρι πρότινος της ομάδας Κ–19 της ΑΕΚ.

Το όνομά του για τους λάτρεις του Πατρινού ποδοσφαίρου και ειδικότερα για τους ΑΕΚτζήδες ήταν γνωστό. Ήξεραν ότι στην αγαπημένη τους ομάδα υπάρχει ένα παιδί από την Πάτρα με ταλέντο, αυθεντικός ΑΕΚτζής που από το 2015 αγωνίζεται στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο.

Πλέον μετά και την παρουσία στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, μπαίνοντας σαν αλλαγή στο 89’, το όνομά του έγινε σίγουρα ακόμα πιο γνωστό. Ήταν το ντεμπούτο του νεαρού σε αγώνα πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Ο νεαρός Θύμιος Χριστόπουλος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από ηλικία μόλις 6 ετών, στον Αχαϊκό. Ο Γιάννης Ψαρράς και ο συνεργάτης του Χριστόδουλος Γκρέκος, ήταν αυτοί που γρήγορα διαπίστωσαν τις μεγάλες δυνατότητες που είχε αυτό το παιδί και φρόντισαν να του τις καλλιεργήσουν ακόμα περισσότερο.

Το 2015 ήρθε η πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά και από τον Ολυμπιακό. Ο μικρός Πατρινός προτίμησε την πρόταση της ΑΕΚ λόγω των συναισθημάτων του και της αγάπης του.

Λίγα χρόνια μετά βρέθηκε να είναι ο αρχηγός της ομάδας Κ -19 της ΑΕΚ, σημειώνοντας στο αντίστοιχο ηλικιακά φετινό πρωτάθλημα 11 γκολ σε 17 αναμετρήσεις.

Ο Μάσιμο Καρέρα, ο τεχνικός της ΑΕΚ τον περασμένο Δεκέμβρη, βλέποντας τις ικανότητες του Πατρινού, τον προώθησε στη βασική ομάδα, ενώ το Φεβρουάριο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Ήδη ο νεαρός έχει τρεις συμμετοχές με τη βασική ομάδα της ΑΕΚ, καθώς εκτός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είχε αγωνιστεί νωρίτερα και σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου, με Παναιτωλικό και Άρη.

Σίγουρα θα έχει και άλλες. Το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό, αρκεί να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Πηγή: patrasevents.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X