Περιστέρι: Ανακοινώθηκε ο Μαυροκεφαλίδης

Περιστέρι: Ανακοινώθηκε ο Μαυροκεφαλίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλιδης θα φοράει τη φανέλα του Περιστερίου τη νέα σεζόν, καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Λουκά Μαυροκεφαλίδη, με συμβόλαιο 1+1 ετών.

Ο 36χρονος σέντερ θα ισχυροποιήσει με την παρουσία του την γραμμή των ψηλών των «κυανοκιτρίνων» και θα αποτελέσει ένα από τα ισχυρά «όπλα» που θα έχει στην διάθεση του ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανικολόπουλος.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ!»
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με το Περιστέρι winmasters, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, δήλωσε:

«Η συμφωνία μου με το Περιστέρι είναι μια καινούργια αρχή για μένα. Θα δώσω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της. Το Περιστέρι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα από… πέρσι που δεν ήρθα τελικά, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!». Και συμπλήρωσε:

«Είδα στα μάτια των ανθρώπων της ομάδας ότι ήθελαν τόσο πολύ να συνεργαστούμε, που αυτό θα πρέπει να ανταμειφθεί από εμένα μέσα στο γήπεδο».

Who is who
Ο γεννημένος στις 25 Ιουλίου 1984 στο Γκεσένι της Τσεχίας, ύψους 2,10 σέντερ, έχει συμμετάσχει στις Εθνικές Εφήβων (χάλκινο στο Παγκόσμιο το 2003), Νέων (αργυρό στο Παγκόσμιο το 2015), Ενόπλων (χρυσό το 2009) και Ανδρών.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στις υποδομές του ΠΑΟΚ, όπου υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε με την φανέλα του στην Α1 Εθνική ως το 2006, σεζόν που αναδείχθηκε 1ος ριμπάουντερ και πιο βελτιωμένος παίκτης στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ, παράλληλα, επιλέχθηκε στο νούμερο 57 του NBA Draft από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X