Όλη η εκπομπή του ENWSI TV με Καζαντζόγλου-Βούλγαρη (VIDEO)

Όλη η εκπομπή του ENWSI TV με Καζαντζόγλου-Βούλγαρη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και όλες οι «καυτές» αποκαλύψεις αναφορικά με την ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV επέστρεψε δύο μέρες μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την 6η αγωνιστική της Super League, με μεγάλες… αποκαλύψεις.

Ο διευθυντής του enwsi.gr, Σταύρος Καζαντζόγλου με τον αρθρογράφο Σταμάτη Βούλγαρη, μίλησαν για όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα της ΑΕΚ, για την κατάθεσή του Μελισσανίδη και τους… κεραυνούς που έριξε προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ υπήρξαν αποκλειστικές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr ο Μηνάς Λυσάνδρου μένει οριστικά στην ΑΕΚ, ενώ o Λάκης Νικολάου ένα πρόσωπο που συζητείται έντονα για την προεδρία της ΕΠΟ.

Παράλληλα, έγινε συζήτηση για την αγαπημένη… μεταγραφολογία και φυσικά για τους επόμενους αγώνες της ΑΕΚ, με τον κυριακάτικο στο Χαριλάου να προέχει!

Όπως καταλαβαίνεται, αυτή η εκπομπή δεν γίνεται να χαθεί. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω link, ενώ μπορείτε να ακούσετε τους Καζαντζόγλου, Βούλγαρη να απαντούν για… όλα για περίπου 1,5 ώρα.

Δείτε ξανά την εκπομπή:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X