Μποροβήλος: «Το ποδόσφαιρο έχει εγκαταλειφθεί από την πολιτεία»

Μποροβήλος για υπόθεση Koriopolis: «Μεγάλο φιάσκο - Οχτώ χρόνια ομηρίας και ψέματα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, κυρίως της επαρχίας.

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, κυρίως εκείνες της επαρχίας, μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Τρίπολης. Οπου και ο πρόεδρος του Αστέρα αναφέρθηκε και στο θέμα της μη απόδοσης στις ομάδες ποσοστό από το στοίχημα.  «Το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην επαρχία έχει εγκαταλειφθεί εντελώς από την πολιτεία. Ότι υπάρχει είναι από κάποιους ανθρώπους οι οποίοι πιθανόν να χαρακτηρίζονται και γραφικοί και είναι είτε σε κάποια χωριά είτε σε μια πόλη και ασχολούνται έχοντας μια φιλοδοξία είτε είναι προσωπική είτε σε κάποιο άλλο επίπεδο. Συνήθως βάζουν χρήματα από την τσέπη τους και όταν κάποια στιγμή αυτό τελειώσει το σωματείο σβήνει. Εκείνο που πρέπει να γίνει κατά την γνώμη μου είναι πως πρέπει να ακουμπήσουμε και συμφέροντα. Εννοώ πως όταν όλος ο κόσμος παίζει στοίχημα και αυτό το καρπώνονται σε μεγάλο βαθμό ιδιώτες κανείς δεν μπόρεσε να πάρει ένα κομμάτι από αυτό ως ανταποδοτικό τέλος. Ας το πάμε λοιπόν ανάποδα από που δηλαδή θα βρούμε χρήματα. Το ποδόσφαιρο έχει χρήματα από πόρους οι οποίοι υπάρχουν και από στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες δεν ανταποδίδουν ενώ χρησιμοποιούν τον επαγγελματικό αθλητισμό και βγάζουν χρήματα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε.  «Έτσι λοιπόν θα πρέπει ίσως από εκεί να διοχετευτεί ένα ποσό στα ερασιτεχνικά σωματεία στις τοπικές ΕΠΣ που καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες, να φτάσουν χρήματα και στα χωριά και να μπορέσουν να γίνουν κάποια γήπεδα και ακαδημίες. Θα πρέπει λοιπόν να δούμε το ποδόσφαιρο στην ερασιτεχνική του μορφή πως υπάρχει και μαθαίνεται όπως γίνεται και σε χώρες ανεπτυγμένες ποδοσφαιρικά στην Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X