Απίστευτο: Η Θύρα 7... απειλεί αν γίνει ο τελικός στην Ριζούπολη!

Η Θύρα 7 ξεκίνησε τις απειλές

Η Θύρα 7 σχολίασε την πρόθεση της ΕΠΟ να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στη Ριζούπολη.

Οι οργανωμένοι οπαδοί από τη Θύρα 7 του Ολυμπιακού, αντιδρούν στο ενδεχόμενο αυτό… απειλώντας μάλιστα πως αν γίνει κάτι τέτοιο θα ακολουθήσουν την ομάδα. Παράλληλα, να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να… διαλύσουν την Ριζούπολη, καθώς και το 2003 στο ματς τίτλου με τον ΠΑΟ είχε γίνει… χαμός, προκειμένου ο τίτλος να καταλήξει στο Λιμάνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη Θύρα 7:

«Δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε μετά την τελευταία ανακοίνωση της Φλοριτζιναλ, περί ήθους, καλού και κακού. Να λοιπόν που πάτε να επιβεβαιώσετε την ηθική σας ακόμα μια φορά!

Μετά από το μαγείρεμα του τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον φίλο σας,τον Κοντονή, με τις συνεχείς παρατάσεις και τον πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού,πάτε πάλι με ύπουλο και άνανδρο τρόπο να κατακτήσετε το κύπελλο Ελλαδος.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι υπάλληλοι Μελισσανίδη και Σαββιδη που διοικούν την ΕΠΟ αποφασίζουν να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη, 100 μέτρα απο το γήπεδο της ΑΕΚ με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ενημερώνουμε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΔΕΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΔΕΣ και όλους τους ΑΛΛΟΥΣ ότι ΑΝ ο τελικός γίνει στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

Και όποιος θέλει θα μάθει γιατί η Ριζούπολη έμεινε στην Ιστορία

ΘΥΡΑ 7».

https://www.facebook.com/1590536901250171/photos/a.1590822004554994/2332747433695777/?type=3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X