Τσιγκρίνσκι: «Αφιερώνω το γκολ μου με τον ΠΑΟΚ σε Χουλτ και Κλωναρίδη» (VIDEO)

Τσιγκρίνσκι: «Αφιερώνω το γκολ μου με τον ΠΑΟΚ σε Χουλτ και Κλωναρίδη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε μια ιδιαίτερη αφιέρωση για το τέρμα που πέτυχε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με το γκολ του χθες στην Τούμπα έβαλε τις βάσεις για ένα μεγάλο διπλό της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ουκρανός έμπειρος αμυντικός μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV για τη μεγάλη νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης και είχε μάλιστα μια ξεχωριστή αφιέρωση για το τέρμα το οποίο πέτυχε.

Ο λόγος για τον Νίκλας Χουλτ και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη οι οποίοι είπαν αντίο στην οικογένεια του Δικεφάλου μέσα στην εβδομάδα και είχαν εξαιρετικές σχέσεις με τον «Τσίκγρι».

Συγκεκριμένα,  ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε ειδική αναφορά στην αποχώρηση των Νίκλας Χουλτ και Βίκτωρα Κλωναρίδη: «Ηταν για εμένα μία μεγάλη ευχαρίστηση όλο αυτό το διάστημα να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια με αυτά τα δύο παιδιά (Χουλτ και Κλωναρίδη), για αυτό και το ποδόσφαιρο είναι κάτι το ξεχωριστό, είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι. Από την πλευρά μου συνάντησα και έκανα δύο πολύ καλούς φίλους και για εμένα ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο η στιγμή του αποχαιρετισμού. Πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό το διάστημα το οποίο περάσαμε μαζί, αγαπώ αυτά τα παιδιά και αν θα μπορούσα κάπου να αφιερώσω το σημερινό γκολ, παιδιά το αφιερώνω σε εσάς μαζί με την ευχή μου για τη συνέχεια της καριέρας σας: να είστε υγιείς, να είστε καλά και ελπίζω ότι σύντομα θα βρεθούμε και πάλι»

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X