Ολιβέιρα: «Δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ -Σκεφτόμαστε το Champions League» (VIDEO)

Ολιβέιρα: «Δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ -Σκεφτόμαστε το Champions League» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Νέλσον Ολιβέιρα και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησαν μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σπουδαιότητα της νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αναφέρθηκαν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ουκρανός στόπερ, σκόρερ του πρώτου γκολ της ΑΕΚ, και ο Πορτογάλος επιθετικός, μίλησαν στην κάμερα του AEK TV έπειτα από τη λήξη του αγώνα και αποτύπωσαν την αποφασιστικότητα που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων για την εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Αρχικά, ο Νέλσον Ολιβέιρα τόνισε ότι η Ενωση απέδειξε στο γήπεδο ότι είναι πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟΚ και ότι αυτή η νίκη σίγουρα δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε εκείνον και τους συμπαίκτες του ενόψει των αγώνων που απομένουν για το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος, δήλωσε: «Ειναι αλήθεια πως στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολύ περισσότερο έλεγχο από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως εμείς από την πλευρά μας, είχαμε τις ευκαιρίες τις οποίες και εκμεταλλευτήκαμε. Νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά. Ηταν μια μεγάλη νίκη και δείξαμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Μας δίνει πάρα πολύ αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη. Το καλό είναι πως μετά αυτό το παιχνίδι, έχουμε περισσότερες πιθανότητες για την δεύτερη θέση κι επίσης είναι θετικό πως η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να λειτουργήσει ως σύνολο και να δείξει ότι είναι πάρα πολύ καλή. Οπότε, φυσικά η αυτοπεποίθηση μας αυξάνεται. Για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι κίνητρο το ενδεχόμενο συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League. Είναι λογικό να ονειρεύονται να παίξουν στο Champions League. Το να βρεθούμε στην δεύτερη θέση και να την κατακτήσουμε, δεν σημαίνει ότι θα μπούμε και στο group, αλλά είμαστε πιο κοντά στον στόχο. Οπότε είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό».

Επειτα,, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε ειδική αναφορά στην αποχώρηση των Νίκλας Χουλτ και Βίκτωρα Κλωναρίδη: «Ηταν για εμένα μία μεγάλη ευχαρίστηση όλο αυτό το διάστημα να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια με αυτά τα δύο παιδιά (Χουλτ και Κλωναρίδη), για αυτό και το ποδόσφαιρο είναι κάτι το ξεχωριστό, είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι. Από την πλευρά μου συνάντησα και έκανα δύο πολύ καλούς φίλους και για εμένα ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο η στιγμή του αποχαιρετισμού. Πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό το διάστημα το οποίο περάσαμε μαζί, αγαπώ αυτά τα παιδιά και αν θα μπορούσα κάπου να αφιερώσω το σημερινό γκολ, παιδιά το αφιερώνω σε εσάς μαζί με την ευχή μου για τη συνέχεια της καριέρας σας: να είστε υγιείς, να είστε καλά και ελπίζω ότι σύντομα θα βρεθούμε και πάλι»

Δείτε τις δηλώσεις των δύο παικτών της ΑΕΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X