ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Μονότερμα και μόνο... 0-1»

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Μονότερμα και μόνο... 0-1»
Photo Credits: INTIME

Τα σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το 1ο ημίχρονο στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, προηγείται με την κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι και χρειάζεται άλλο ένα 45λεπτο για να φύγει με το πολύτιμο διπλό και να πιάσει την ομάδα του Φερέιρα στη 2η θέση.

Διαβάστε πως σχολιάζουν οι αρθρογράφοι του enwsi.gr το πρώτο ημίχρονο

Πάνος Λούπος: «Μονότερμα και μόνο… 0-1»

Σταμάτης Βούλγαρης: «Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανώς καλύτερη. Προσηλωμένη σε σωστό τρόπο κυκλοφορίας και ανάπτυξης, με επιθετικούς προσανατολισμούς. Οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν πολλά φάουλ περιμετρικά της περιοχής, ενώ το 7-0 στα κόρνερ μαρτυρούν ποιος είχε το πάνω χέρι. Το γκολ του Τσιγκρίνσκι ήταν το επισφράγισμα της ανωτερότητας του Δικεφάλου, που λόγω του Πάσχαλάκη δεν πήγε με καλύτερο σκορ στα αποδυτήρια!»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο διάστημα μέχρι να σκοράρει ο Τσιγκρίνσκι. Εδικαιούτο το γκολ βάσει της εικόνας. Ισως και 2. Τρομερό διάβασμα του Καρέρα στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, έχουν προσαρμοστεί οι παίκτες του σε ότι ζητά. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ευκαιρία απόψε για να πάρει ένα ματς που αλλάζει τα δεδομένα».

Τάσος Τσατάλης: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε το γήπεδο, αλλά όσο περνούσε η ώρα έδειξε να μη μπορεί να το διαχειριστεί και του γύρισε μπούμερανγκ. Ευτυχώς η ΑΕΚ δεν άφησε αναξιοποίητο αυτό το διάστημα. Θα είναι διαφορετικό το δεύτερο ημίχρονο σίγουρα και θα κληθεί να κάνει προσαρμογές ο Καρέρα».

Σταύρος Καζαντζόγλου: «Αυτήν τη φορά, η ΑΕΚ εμφανίστηκε όπως πρέπει. Με αποφασιστικότητα, διάθεση να κυνηγήσει κάθε μπάλα, να μην καταλάβει από το ποιον έχει απέναντι. Με τον Μάνταλο και τον εξαιρετικό Κρίστισιτς, ο Καρέρα κλείδωσε τη μεσαία γραμμή, η ΑΕΚ δημιουργεί συνεχώς ρήγματα από την άκρη και είναι η ομάδα που παίζει με αυτοπεποίθηση και σχέδιο. Θα ήταν άδικο να μην είχε αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες της, αλλά το σημαντικό είναι πως η μισή δουλειά έγινε».

Κώστας Τσίλης: «Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε κοντά στο 70% κατοχή της μπάλας, τα κόρνερ ήταν 7-0 υπέρ της και θαρρώ πως τα κερδισμένα φάουλ πέριξ της περιοχής του ΠΑΟΚ πρέπει να ήταν κοντά στα δέκα. Αλήθεια δυσκολεύομαι να θυμηθώ ανάλογη εικόνα και ανάλογους αριθμούς της ΑΕΚ σε πρώτο ημίχρονο σε ματς της Τούμπας τα τελευταία χρόνια. Προφανώς δεν τελείωσε το ματς και δεν θα ανακαλύψω την πενικιλίνη, αν γράψω πως χρειάζεται διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο. Και θα βοηθήσει πολύ σ’ αυτό, ο σχηματισμός με τριάδα στα χαφ και το γεγονός πως υπάρχει στον πάγκο ξεκούραστος ο Σιμάνσκι. Έχει πάντως ο ΠΑΟΚ παίκτες στον πάγκο να αλλάξουν ρυθμό του ματς και θέλει μεγάλη προσήλωση από τους δυο ακραίους μπακ το δεύτερου ημίχρονο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X