Η ΦΩΤΟ που δείχνει ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κρίση

Η ΦΩΤΟ που δείχνει ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κρίση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αρνητικό κλίμα που επικρατεί τελευταία στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, φάνηκε γι’ ακόμα μία φορά και μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην Ατλέτικο.

Είναι μερικές φωτογραφίες που μιλάνε από μόνες τους. Οπως αυτή παρακάτω, η οποία απεικονίζει ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, το τελευταίο διάστημα. Στον αγώνα με την Ατλέτικο, όταν το παιχνίδι διεκόπη για το καθιερωμένο, πλέον, cooling break, οι ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα» κατευθύνθηκαν προς τον πάγκο για να πάρουν οδηγίες από τον Κίκε Σετιέν.

Βέβαια, αυτό που έβλεπε κανείς ήταν τον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να βρίσκονται σε αποστάσεις ο ένας από τον άλλον και να μη δίνουν ιδιαίτερη σημασία, στα λόγια του προπονητή τους. Από την άλλη δε, βλέποντας κανείς τον πάγκο της Ατλέτικο, διαπίστωνε πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι παίκτες του, ήταν μια γροθιά. Αποφασισμένοι όλοι για τη νίκη και το καλό της ομάδας.

Τέτοια εικόνα, που έδειξαν οι «ροχιμπλάνκος», σπανίζει τελευταία από την Μπαρτσελόνα, η οποία φαίνεται πως έχει μείνει πίσω για τα καλά, όσον αφορά την κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X