Σιμεόνε: Ο εφιάλτης της Μπαρτσελόνα και χωρίς να την κερδίζει

Σιμεόνε: Ο εφιάλτης της Μπαρτσελόνα και χωρίς να την κερδίζει
Photo Credits: INTIME

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει μετατραπεί σε κακό εφιάλτη για την Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να μην έχει καταφέρει να την κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα, όμως η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει μετατραπεί σε κακό εφιάλτη για την Μπαρτσελόνα.

Το χθεσινό (30/6) 2-2 στο «Καμπ Νου» θα αφήσει, πιθανότατα, τους «μπλαουγκράνα» τέσσερις βαθμούς πίσω από την Ρεάλ (αν κερδίσει αύριο την Χετάφε) και ίσως τους στερήσει και το φετινό πρωτάθλημα.

Ο «Τσόλο» για την LaLiga, δεν έχει νίκη με την Ατλέτικο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, μετρώντας, σε συνολικά 20 ματς, 14 ήττες και έξι ισοπαλίες. Ο Αργεντινός τεχνικός, όμως, έχει να θυμάται την «γλυκιά» ισοπαλία τη σεζόν 2013/14 στο «Καμπ Νου», που χάρισε στους «ροχιμπλάνκος» ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, αφού κατάφερε να μπει ανάμεσα σε δύο κολοσσούς, όπως είναι η Μπάρτσα και η Ρεάλ.

Στις υπόλοιπες διοργανώσεις, όμως, ο Σιμεόνε έχει χαμογελάσει αρκετές φορές κόντρα στην ομάδα της Βαρκελώνης. Χωρίς να χρειαστεί να πάμε μακριά, η νίκη της Ατλέτικο στο ισπανικό Σούπερ Καπ του Γενάρη στην Σαουδική Αραβία, στοίχισε την απομάκρυνση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Επιπλέον, η Ατλέτικο με τον Σιμεόνε στο τιμόνι, απέκλεισε σε δύο περιπτώσεις την Μπαρτσελόνα από τη συνέχεια του Champions League στα προημιτελικά, το 2014, αλλά και το 2016, χρονιές όπου οι «κολτσονέρος έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης σε Λισαβόνα και Μιλάνο.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε φαίνεται πώς έχει βρει τον τρόπο να πληγώνει την ομάδα του Λιονέλ Μέσι, ακόμα και χωρίς να χρειαστεί να την κερδίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X