Σαντορίνη: Πρώτη πτήση εξωτερικού στην τουριστική περίοδο

Σαντορίνη: Πρώτη πτήση εξωτερικού στην τουριστική περίοδο

Προσγειώθηκε η πρώτη διεθνής πτήση για την φετινή τουριστική περίοδο στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανάρτησή του στα social media, ο αερολιμενάρχης Σαντορίνης κ. Δημήτρης Γάκης αποκάλυψε πως πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση εξωτερικού για την φετινή τουριστική περίοδο. Συγκεκριμένα η αεροπορική εταιρεία Edelweiss έφερε εις πέρας την πτήση από Ζυρίχη, με τους εργαζομένους του αεροδρομίου να εύχονται καλό ξεκίνημα για την τουριστική περίοδο! Αναλυτικά η ανάρτηση:

” Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Ο Αερολιμένας Σαντορίνης ανοίγει σήμερα για τις διεθνείς αεροπορικές πτήσεις μετά από πολλές προετοιμασίες ώστε να είναι έτοιμος για την διαδικασία των δειγματοληπτικών Τεστ για τον covid 19 στους επιβατες των αφίξεων και με όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης.

Μόλις προσγειώθηκε η πρώτη πτήση εξωτερικού για την φετινή τουριστική περίοδο στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης. Η αυλαία άνοιξε με πτήση της αεροπορικής εταιρείας Edelweiss από Ζυρίχη.

Από εμάς τους εργαζόμενους του αεροδρομίου Σαντορίνης ευχόμαστε σε όλους : Καλό ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου με προσοχή και υγεία”

Αξίζει να αναφερθεί πως η πτήση ήταν σχεδόν γεμάτη ενώ οι έλεγχοι γίνονται όπως έχει ανακοινωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό Πολιτικής Προστασίας κο Χαρδαλιά από κλιμάκιο του Στρατού και τα αποτελέσματα θα δίδονται όσο γίνεται πιο γρήγορα …

Βέβαια οι επισκέπτες δεν θα μένουν κλεισμένοι σε κάποιο… θάλαμο απομόνωσης αλλά με βάση την φόρμα εντοπισμού επιβατών (υπογραφή για να μπορέσουν να ταξιδέψουν) οι υπηρεσίες γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται και θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα.

Πηγή: naxospress.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X