ΑΕΚ, ώρα να πάρεις μεγάλο ματς! (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι που θα δείξει απόψε το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

H AEK αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε ματς δίχως αύριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις απόψε στην Τούμπα!

Απόψε (21:00, PAOK TV, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), η Ενωση αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί «τελικός». Και αυτό γιατί οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται… στριμωγμένοι στα σχοινιά στη μάχη που δίνουν για την δεύτερη θέση και το Champions League.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα περισσότερο οι εντός έδρας ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Αρη είναι αποτελέσματα που την κρατούν πίσω. Ετσι, αν η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει να συνεχίσει να κυνηγά το ταξίδι στα αστέρια τότε πρέπει να αποδείξει πως… μπορεί να το κάνει κερδίζοντας ένα μεγάλο παιχνίδι. Αρχής γενομένης από σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Λιγότερες απουσίες για την ΑΕΚ

Σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μάσιμο Καρέρα έχει περισσότερα «βέλη» στη φαρέτρα του. Αυτό γιατί επέστρεψαν οι τρεις τιμωρημένοι Νέλσον Ολιβέιρα, Πέτρος Μάνταλος και Αντρέ Σιμόες. Ενώ, και οι Βασίλης Μπάρκας, Ελντερ Λόπες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσαν και φωνάζουν «παρών». Αντίθετα, ο Μιχάλης Μπακάκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και τώρα… τρέχει ενόψει Χαριλάου.

Το πλάνο της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και έχει στο μυαλό του να αγωνιστεί η ΑΕΚ, όπως στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Με ανάλογους παίκτες και σύστημα. Έτσι, λοιπόν, ο Ολιβέιρα θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ως δεκάρι θα παίξει ο Πέτρος Μάνταλος. Αμφότεροι εξέτισαν την ποινή τους κόντρα στον ΟΣΦΠ και είναι έτοιμοι για το ντέρμπι. Επειτα, στο αριστερό φτερό θα αρχίσει ο Μάρκο Λιβάγια, ενώ δεξιά δοκιμάστηκε ο Χρήστος Αλμπάνης.

Οι Νέναντ Κρίστιτσιτς και Νταμιάν Σιμάνσκι αγωνίστηκαν στη χθεσινή προπόνηση μαζί στον άξονα, ενώ ο Σιμόες πήρε για λίγο στη θέση του Σέρβου κεντρικού μέσου. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα αρχίσει ο Παουλίνιο, μιας και ο Μπακάκης είναι τραυματίας, ενώ από αριστερά ο Λόπες. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν δίδυμο οι Στράτος Σβάρνας-Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ τα γάντια του βασικού γκολκίπερ θα πάρει ο Βασίλης Μπάρκας, που επιστρέφει και αυτός με την σειρά του.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν οι: Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Σταμούλης, Βέρντε, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Αραούχο, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Το πλάνο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε την καλύτερη ψυχολογία, ενώ δεδομένα δεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η νίκη κόντρα στον Αρη, πάντως τον ανέβασαν. Ο Αμπέλ Φερέιρα σκοπεύει να διατηρήσει το 4-3-3 μετά τη νίκη επί του Αρη.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαουρίσιο, Εσίτι και Ελ Καντουρί. Δεξιά θα παίξει ο νεαρός Τζόλης, αριστερά ο Στοχ και ως σέντερ φορ ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Λημνιός, Λάμπρου και Άκπομ. Εκτός έμειναν οι Βιεϊρίνια, Πέλκας, Κρέσπο, Ζαμπά, Μίσιτς και Αουγκούστο.

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο εκλεκτός της ΚΕΔ για το ντέρμπι της Τούμπας είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλο. Ο 39χρονος Ιταλός ρέφερι βρίσκεται στη 2η κατηγορία της UEFA και σφυρίζει διεθνείς αγώνες μόλις την τελευταία διετία.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, Τζιακόμο Παγκανέσι, 4ος ο Καραντώνης, με VAR τον Πιέρο Τζιακομέλι και AVAR τη Χρύσα Κουρομπύλια.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X