«Η Βασιλεία βρήκε αυτό που έψαχνε στον Μπάρκα!»

Σιμάνσκι: «Η επιτυχία δεν είναι τυχαία - Είναι σκληρή δουλειά και αφοσίωση» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δημοσιεύματα από την Ελβετία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Βασιλείας για τον Βασίλη Μπάρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας έχει τραβήξει για τα καλά τα βλέμματα της Ευρώπης!

Εκτός από την Σέλτικ, την Ρέιντζερς και την Λιντς που τον έχουν στη λίστα τους, ελβετικό δημοσίευμα θέλει και την Βασιλεία να ενδιαφέρει για τον τερματοφύλακας της Ενωσης. Συγκεκριμένα, το sport.ch, αναφέρει: «Οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Γιόνας Ομλιν από τη Βασιλεία είναι αρκετές. Ο Ελβετές τερματοφύλακας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ετσι, η Βασιλεία ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Φαίνεται μάλιστα πως τον έχει βρει στο πρόσωπο του Βασίλη Μπάρκα της ΑΕΚ.

Η Βασιλεία, πάντως δεν είναι η μόνη ομάδα του ενδιαφέρεται εκείνον καθώς η Σέλτικ έχει εκφράσει επίσης ενδιαφέρον για τον ίδιο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σέλτικ ενδιαφέρεται επίσης για τον Γιόνας Ομλιν, οπότε θα μπορεί να γίνει ένα ενδιαφέρον… παζάρι ανάμεσα στις τρεις πλευρές».

Όπως και να χει ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας αποτελεί από τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία της Ένωσης και η πώλησή του θα έρθει μόνο αν ικανοποιηθούν στο έπακρο οι απαιτήσεις της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X