Πρόεδρος Γουάντι Ντέγκλα: «Ξέρω για το ενδιαφέρον ΑΕΚ για Χαφέζ, αλλά δεν έχω πρόταση»

Πρόεδρος Γουάντι Ντέγκλα: «Ξέρω για το ενδιαφέρον ΑΕΚ για Χαφέζ, αλλά δεν έχω πρόταση»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε για τον Καρίμ Χαφέζ και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σενάρια θέλουν την ΑΕΚ να εξετάζει ξανά την περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Γουάντι Ντέγκλα, Μάγκεντ Σάμι, τόνισε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ένωσης, αλλά δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.

Αναλυτικά όσα είπε στο sportfm.gr

«Μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε, μου έχει εκφραστεί μόνο προφορικά το ενδιαφέρον μέσω εκπροσώπων, αλλά ποτέ απευθείας από την ΑΕΚ. Φυσικά, μπορούν όποτε θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου», ήταν η αρχική του απάντηση στο για το αν υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αιγύπτιο αριστερό μπακ.

«Όσα γράφουν τα ελληνικά Μέσα μπορεί να έχουν μεγάλη δόση αλήθειας και υπάρχει ενδιαφέρον, ωστόσο για να λέτε εσείς παραπάνω πράγματα ίσως να ξέρετε και κάτι παραπάνω από εμένα», συνέχισε.

Για το αν θεωρεί ότι μπορεί να πωληθεί στην ΑΕΚ ο Χαφέζ: «Είχα πάντα πολύ καλή σχέση με την ΑΕΚ, γενικότερα μου αρέσουν οι ομάδες που φοράνε κιτρινόμαυρα (σσ. είναι και ιδιοκτήτης του Εργοτέλη). Φυσικά και μπορούμε να συνεργαστούμε και να διαπραγματευτούμε εάν η ΑΕΚ δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή».

Τέλος, ρωτήσαμε τον Μάγκεντ Σάμι για το αν θέλει να μιλήσει για τους όρους που έχει βάλει για την παραχώρηση του Καρίμ Χαφέζ: «Όπως σημείωσα και νωρίτερα, δεν υπάρχουν ακόμη συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον ποδοσφαιριστή και αυτό σημαίνει πως δεν έχω περαιτέρω πληροφορίες για να μοιραστώ μαζί σας. Όταν θα μιλήσουμε, βέβαια, δεν θα μπορώ να τις πω δημόσια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X