Ισόβια και στο Εφετείο για τη «φόνισσα του Κορωπίου»

Ισόβια και στο Εφετείο για τη «φόνισσα του Κορωπίου»

«Στο κάδρο» των ερευνών ο πρώην σύντροφός της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποινή ισόβιας κάθειρξης, 18 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ επιβλήθηκε στην επονομαζόμενη «φόνισσα του Κορωπίου» για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του συντρόφου της μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της στο σπίτι της στο Κορωπί τον Αύγουστο του 2016.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση χωρίς να της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Με την απόφαση του, το Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο αποδέχθηκε επίσης την πρόταση της εισαγγελέως Έδρας, η οποία «έβαλε στο κάδρο» και τον ρόλο του άντρα για τον οποίον έριζαν οι δύο γυναίκες. Έτσι, ο 45χρονος, που είχε δύο παιδιά με το θύμα και δύο παιδιά με την 30χρονη, θα ερευνηθεί αν είναι συνεργός δια παραλείψεων στην πράξη της καταδικασμένης συντρόφου του. Το δικαστήριο αποφάσισε να αποστείλει αντίγραφο της δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ώστε να κρίνει αν ο 45χρονος φέρει ή όχι ευθύνη για την κατάληξη των σχέσεων του με τις δύο γυναίκες. Σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό, ο 45χρονος φέρει ευθύνη γιατί αν και γνώριζε την πρόθεση της συντρόφου του να σκοτώσει την 35χρονη πρώην σύζυγό του, όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να την αποτρέψει, αλλά αντίθετα «φέρεται να ενίσχυσε την ανθρωποκτόνο πρόθεση της κατηγορουμένης» όπως ανέφερε η εισαγγελέας.

Απολογούμενη η 30χρονη, αφού ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και ότι προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με το θύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X