Σεντένο: «Η χαρά μου ίδια με τη στιγμή που σκόραρα στο Μπερναμπέου για την ΑΕΚ»

Σεντένο: «Η χαρά μου ίδια με τη στιγμή που σκόραρα στο Μπερναμπέου για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Κατέκτησε το πρωτάθλημα Clausura ο Βάλτερ Σεντένο που θυμήθηκε το γιστορικό γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ στο Μπερναμπέου.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βάλτερ Σεντένο κατέκτησε το πρωτάθλημα Clausura ως προπονητής της Σαπρίσα μετά τη νίκη με 2-0 στον τελικό απέναντι στην Αλαχουελένσε.

Όπως δήλωσε, η χαρά που ένιωσε με την κατάκτηση αυτού του τίτλου μπορεί να συγκριθεί με το γκολ που σημείωσε ισοφαρίζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ, σε αγώνα των ομίλων του Champions League 2002-03.

«Είναι όπως όταν σκόραρα στη Μαδρίτη, όλα τόσο περίεργα και με τόσα συναισθήματα», περιέγραψε ο 45χρονος προπονητής το συναίσθημά του, μιλώντας στους δημοσιογράφους και έχοντας το μετάλλιο του πρωταθλητή στο στήθος.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στους ομίλους εκείνης της σεζόν, στην κορυφαία διοργάνωση, όπου η ΑΕΚ έκανε το ρεκόρ των έξι ισοπαλιών σε ισάριθμα ματς, μένοντας τρίτη, πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα (συμμετείχε και η Γκενκ), ο Σεντένο (φορώντας το νούμερο 18), που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 69’ αντί του Γεωργάτου, σκόραρε από κοντά ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο Μακ Μάναμαν πέτυχε τα δύο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης (25’,45’), ο Κατσουράνης (74’) το άλλο της ΑΕΚ.

«Ζήτησα από τον Θεό να μου δώσει σοφία για να διορθώσω αυτά που έκανα λάθος», πρόσθεσε ο Σεντένο μετά την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X