Χούμπελ: «Στο προσκήνιο βία και διαιτησία»

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ επικεντρώθηκε στο ζήτημα της βίας και παροτρύνει την στήριξη των Ελλήνων διαιτητών.

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της  Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να σταματήσει ο πόλεμος μεταξύ των παραγόντων.

Για τον Αυστριακό παράγοντα σε πρώτο πλάνο μπαίνει η συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος, δεν παρέλειψε να τονίσει την ανάγκη στήριξης των Ελλήνων διαιτητών.

Αναλυτικά η ομιλία του Χέρμπερτ Χούμπελ:

Σήμερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζουμε μία πανδημία, όλοι έχουν ενωθεί και βλέπουμε πως επηρεάζεται η κοινωνία από το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να δω ξανά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, τις ΕΠΣ, τους Big4 μαζί, να γίνει μία επανεκκίνηση, να ενωθούν όλες οι δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό που έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα δεν είναι ο πόλεμος μεταξύ σας. Αλλά η βία, οι εμπρηστικές δηλώσεις, τα στημένα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο είτε χάνεις, είτε κερδίζεις. Πρέπει κι εσείς να αντιμετωπίζετε όλες τις καταστάσεις με αθλητικό πνεύμα. Αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε τη Γ.Σ. για παράπονα.

Επίσης σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες στον κ.Περέιρα, για τα ποσοστά των διαιτητών, δεν ενημέρωσε εκείνος, αλλά οι εμείς ενημερώσαμε τις διεθνείς αρχές, γιατί αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα και δεν πρέπει να γίνεται.

Ακόμη πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται με τους ξένους διαιτητές. Να δώσετε την ευκαιρία στους Έλληνες διαιτητές, γιατί και οι ξένοι κάνουν λάθη. Πρέπει να δώσετε την ευκαιρία στους Έλληνες διαιτητές να αγωνιστούν.

Πρέπει και οι ΕΠΣ και οι ομάδες να λειτουργήσετε μέσα στο πλαίσιο των κανόνων της Ομοσπονδίας. Δεν μπορείτε απλά να έρχεστε εδώ και να λέτε πως πρέπει να είναι οι κανόνες. Πρέπει να είστε ενωμένοι.

Πρέπει κι εσείς να ενωθείτε, να σταματήσετε τη βία και τις δυσφημιστικές δηλώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X