Επίθεση Μπουρνού σε Αυγενάκη: «Υφυπουργός έρμαιο συμφερόντων»

Επίθεση Μπουρνού σε Αυγενάκη: «Υφυπουργός έρμαιο συμφερόντων»

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, εξαπέλυσε επίθεση προς τον Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή την πολυσυζητημένη τροπολογία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πυρ και μανία κατά του Λευτέρη Αυγενάκη ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς. Με ανάρτησή του στο Facebook εξαπέλυσε την οργή του για την “τροπολογία-ντροπή” όπως την χαρακτηρίζει, ενώ δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον Υφυπουργό ως “έρμαιο συμφερόντων”.

«Πέρασε σήμερα, με ψήφους μόνο της Νέας Δημοκρατίας, μια τροπολογία-ντροπή για τον αθλητισμό.
Μια ευθεία παρέμβαση στις επικείμενες αρχαιρεσίες των αθλητικών φορέων, με σειρά φωτογραφικών διατάξεων, άρσεις κωλυμάτων και διατάξεων που εμπορευματοποιούν πλήρως τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και διαμορφώνουν συνθήκες διαπλοκής και αδιαφάνειας.

Ένας υφυπουργός, έρμαιο συμφερόντων, που αφιέρωσε μόνο δύο λεπτά από την ομιλία του, για να υπερασπιστεί δύο – τρεις διατάξεις της (ν)τροπολογίας που έφερε νύχτα και ανάλωσε τον υπόλοιπο χρόνο του στην επικοινωνιακή του – οπως συνηθίζει – προβολή.

Για άλλη μια φορά σύσσωμη η αντιπολίτευση αποδοκίμασε, πέραν της τροπολογίας, τις προθέσεις και την ικανότητα του κ. Αυγενάκη να βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Επίθεση Μπουρνού σε Αυγενάκη: «Υφυπουργός έρμαιο συμφερόντων»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X