Ουγκάλντε: «Θα τα δώσω όλα για να κατακτήσουμε με την ΑΕΚ το Ευρωπαϊκό!»

Ουγκάλντε: «Θα τα δώσω όλα για να κατακτήσουμε με την ΑΕΚ το Ευρωπαϊκό!»
Photo Credits: INTIME

Ο Κρίστιαν Ουγκάλντε εμφανίστηκε έτοιμος να τα δώσει όλα για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κορυφαία, μέχρι τώρα, μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με τον Κρίστιαν Ουγκάλντε να αποτελεί και επίσημα παίκτη της ομάδας χάντμπολ του «Δικεφάλου».

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού παικταρά ο οποίος μετά από μια σπουδαία καριέρα που ξεκίνησε από την Μπαρτσελόνα και 34 συνολικά τίτλους έρχεται στην Ελλάδα για να συνεχίσει την συλλογή τροπαίων ενισχύοντας την ΑΕΚ στην προσπάθεια της προς την κατάκτηση του ευρωπαϊκού . Ο 33χρονος αριστερός εξτρέμ που ανυπομονεί να έρθει με την οικογένεια του στην Ελλάδα μίλησε αποκλειστικά στην «Ώρα» για τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ και δήλωσε πως θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Παράλληλα ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

-Κρίστιαν πως βλέπεις το πρότζεκτ της ΑΕΚ;

Νομίζω πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να μεγαλώσουν, να δημιουργήσουν μια πολύ ισχυρή ομάδα και πιστεύω πως δουλεύουν πολύ καλά πάνω σε αυτό. Βλέπω τα αποτελέσματα από αυτή τη σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω σε αυτό το πρότζεκτ και θα βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Είμαι ευγνώμων που ο πρόεδρος κ. Παπασταμάτης, ο αθλητικός διευθυντής, ο προπονητής και όλη η ομάδα με εμπιστεύτηκε.

 -Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να πεις το «ναι» στην ΑΕΚ;

Η πρώτη μου σκέψη ήταν οι Ισπανοί παίκτες που παίζουν στην ΑΕΚ και οι οποίοι είναι πολύ χαρούμενοι. Το ξέρω γιατί μίλησα μαζί τους. Επίσης ξέρω πως η ΑΕΚ είναι μεγάλο club και έχει πολλά τμήματα. Επιπλέον η Αθήνα είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε από τη Μεσόγειο και έχουμε την ίδια ποιότητα, τρόπο ζωής και καιρό και ξέρουμε πως οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι πολύ ευγενικοί.

 -Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα;

Ξέρω πως δουλεύει και προπονείται πολύ σκληρά. Ο πρόεδρος εμπιστεύεται το πρότζεκτ και στήριξε επίσης την μεταγραφή μου. Θέλουν να μεγαλώσουν και να κατακτήσουν τίτλους στην Ευρώπη και είμαι χαρούμενος που θα συμμετάσχω σε αυτή την προσπάθεια και να τους βοηθήσω να πετύχουν τα πάντα».

-Πιστεύεις πως είναι εφικτός ο στόχος της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού;

Πιστεύω πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Φέτος η ομάδα έκανε μια πολύ καλή σεζόν, η ομάδα μεγαλώνει και δουλεύοντας φυσικά πιστεύω μπορούμε να το πετύχουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσουμε το 100% για κερδίζουμε κάθε ματς και να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας.

– Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ;

Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να τους γνωρίσω όλους μέσα στο γήπεδο. Θα δίνω πάντα το 100% σε κάθε παιχνίδι και μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X