ΑΕΚ: Κοντά στο deal με Αχμάτ Γκρόζνι -Μια... ανάσα από Σιμάνσκι!

Αυτό είναι το deal για τον Σιμάνσκι!

Η κινδυνολογία είχε χτυπήσει κόκκινο. Τα σχόλια για το αν η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίνουν χρήματα για να ενισχύσουν την ομάδα έδιναν και έπαιρναν. Και όπως πάντα ένα αρνητικό αποτέλεσμα έφερε την καταστροφή. Στην ΑΕΚ πάντως δείχνουν ότι έχουν αντιληφθεί πως απαγορεύονται τα λάθη του παρελθόντος και κάνουν σωστές και μεθοδικές κινήσεις για να δημιουργήσουν την ομάδα της νέας σεζόν και κυρίως αυτή της «Αγιά Σοφιάς».

Ένας παίκτης που έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη μέρα και είχε έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς, είναι από τη Δευτέρα ουσιαστικά «κιτρινόμαυρος» για τα επόμενα 4 χρόνια. Μόνο η βούλα της ανακοίνωσης λείπει. Ο λόγος για τον Νταμιάν Σιμάνσκι, της Αχμάτ Γκρόζνι, για τον οποίο η «Ένωση» μπορεί να μην ενεργοποίησε την οψιόν του 1,5 εκατ. ευρώ cash, αλλά απέκτησε τον παίκτη και το έκανε μάλιστα με καλύτερους για εκείνη όρους.

Το deal ανάμεσα στον «Δικέφαλο» και στη ρωσική ομάδα έκλεισε στο 1,3 εκατ. ευρώ! Το ποσό αυτό θα δοθεί σε δύο δόσεις. Η πρώτη τον Αύγουστο και η επόμενη τον Μάρτιο του 2021. Για να καλυφθεί το ποσό που υπολείπεται μέχρι το ποσό της οψιόν που είχε συμφωνηθεί, η ΑΕΚ συναίνεσε στο να αφήσει ποσοστό μεταπώλησης στην Αχμάτ Γκρόζνι ύψους 15% και παράλληλα να της δώσει ένα bonus σε περίπτωση εισόδου σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αυτή είναι η τρίτη απόκτηση ποδοσφαιριστή που είχε αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς. Είχαν προηγηθεί αυτή του Μάρκο Λιβάια και αυτή του Μάριου Οικονόμου. Παράλληλα με αυτή την αγορά, επιβεβαιώνεται πως όταν η ΑΕΚ κρίνει ότι κάποιος παίκτης αξίζει να επενδύσει πάνω του, το πράττει και μάλιστα το επιδιώκει με τους δικούς της όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X