Τα δύο πέναλτι που χαρίστηκαν στον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ! (VIDEO)

Τα δύο πέναλτι που χαρίστηκαν στον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γάλλος διαιτητής χάρισε δύο πέναλτι στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οχι ένα, αλλά δύο πέναλτι χαρίστηκαν στον Ολυμπιακό στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ!

Η Ενωση ηττήθηκε 1-2 από τους Πειραιώτες χθες στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ωστόσο, κάποιες συνήθειες δεν ξεχνιούνται. Ο λόγος για την διαιτησία που γέρνει πάντα την πλάστιγγα προς την ερυθρόλευκη μεριά.

Τα δύο… χέρια του Ομάρ

Στο χθεσινό παιχνίδι, η διαιτητική ομάδα χαρίστηκε δις στον Ολυμπιακό. Η πρώτη φάση είναι το γκολ του Αραούχο. Στην πρώτη κεφαλιά που κάνει ο Αργεντινός άσος της Ενωσης, η μπάλα χτυπά στο απλωμένο χέρι του Ομάρ Ελμπντελάουι και με τον κανονισμό να λέει πως δεν υφίσταται πλεονέκτημα σε τέτοιες φάσεις, θα έπρεπε να έχει δείξει την άσπρη βούλα ο Τουρπέν.

Στην άλλη φάση, διαμαρτυρήθηκαν έντονα και οι παίκτες της ΑΕΚ. Στο 88′ ο Χούλτ πιάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή και ο Ομάρ που είναι μπροστά του κόβει την πορεία της μπάλας με τον απλωμένο του αγκώνα. Οι κιτρινόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αλλά ο Γάλλος σφύριξε… αδιάφορα.

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X