Ουγκάλντε: «Είχα πολλές προτάσεις, αλλά η ΑΕΚ με ενθουσίασε»

Ουγκάλντε: «Είχα πολλές προτάσεις, αλλά η ΑΕΚ με ενθουσίασε»
Photo Credits: INTIME

Ο Κριστιάν Ουγκάλντε για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάν Ουγκάλντε Γκαρσία είναι η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ!

ο Ισπανός που ανακοινώθηκε πριν λίγο από την Ενωση έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τον Δικέφαλο στο στήθος, λέγοντας πως είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Christian Ugalde δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ενθουσιασμένος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είχα πολλές προτάσεις στα χέρια μου από διάφορα Πρωταθλήματα, όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έδειξαν τρομερό ενδιαφέρον για εμένα, κάνοντας τα πράγματα πολύ εύκολα για μένα. Συζήτησα με τη γυναίκα μου και αποφασίσαμε ότι η ΑΕΚ και η Αθήνα είναι η καλύτερη επιλογή.

Φυσικά, μίλησα και με παίκτες της ΑΕΚ, τον Jimenez και τον Florido, και το μόνο που άκουσα ήταν εξαιρετικά λόγια για τους ανθρώπους του Συλλόγου, τους συμπαίκτες, αλλά και τους φιλάθλους. Μου άρεσε πάρα πολύ το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε, καθώς είναι φανερό ότι η ΑΕΚ μεγαλώνει στην Ευρώπη, καθώς ήδη αποτελεί ένα τεράστιο μέγεθος στην Ελλάδα. Όλα αυτά με έκαναν να θέλω να έρθω στην ΑΕΚ. Μου αρέσουν οι μεγάλες προκλήσεις και θέλω να κερδίσω όλους τους τίτλους με την ομάδα μου. Μετά από μία περίεργη χρονιά σε όλες τις χώρες, ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να μπω στο γήπεδο για προετοιμασία για να παίξω χάντμπολ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους της ΑΕΚ και υπόσχομαι να δίνω το 100% για αυτούς και το Σύλλογο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X