Θρασύς ο Αυγενάκης, ψέλλισε στην απολογία του αοριστίες δίχως να ντρέπεται!

Θρασύς ο Αυγενάκης, ψέλλισε στην απολογία του αοριστίες δίχως να ντρέπεται!

Όσα είπε και δεν... είπε ο Αυγενάκης στη Βουλή σχετική με την τροπολογία ντροπής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στη Βουλή σχετικά με την τροπολογία που καταθέτει στο νομοσχέδιο για το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε οκτώ λεπτά και δεν είπε ούτε λέξη για τη φωτογραφική τροπολογία που αφορά τον ΟΠΑΠ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μάλιστα, είχε το θράσος να μιλήσει γενικά και αόριστα, αναφέροντας:  «Δεν υπάρχει καμία μεθόδευση, καμία εξυπηρέτηση, καμία φωτογραφική διάταξη» χωρίς να πει σε τι αναφέρεται.

Επίσης, τόλμησε να μιλήσει ότι όλα τα κάνουν με διαφάνεια και κυρίως με… δημοσιότητα για μία τροπολογία που πέρασε άρον άρον.

Ο Αυγενάκης ομολόγησε ότι αύριο (Τρίτη) θα πάει στο Υπουργικό Συμβούλιο το Νομοσχέδιο του Υφυπουργείου Αθλητισμού, χωρίς να μπει στον κόπο να πει γιατί δεν έβαλε εκεί τις διατάξεις της τροπολογίας προκειμένου να μπουν σε δημόσια διαβούλευση αλλά προτίμησε μία τροπολογία άρον άρον. –

Στο μόνο που ασχολήθηκε ήταν με την απόσυρση της υποψηφιότητας για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ και έκανε επίθεση στην ΕΠΟ αναφέροντας τις αντιδράσεις των… παραγωγικών τάξεων του Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X