Μαλλιά κουβάρια οι Σαμαράς-Γαβαλάς: «Λυπάμαι για σένα που δέχτηκες να βγεις με αυτό το μαλλί»

Μαλλιά κουβάρια οι Σαμαράς-Γαβαλάς: «Λυπάμαι για σένα που δέχτηκες να βγεις με αυτό το μαλλί»

Χαμός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, όπου καλεσμένος ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, με την παρέμβαση του Λάκη Γαβαλά να βάζει φωτιές!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανικός στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN TV.

Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά  ότι «το J2US είναι Muppet Show» ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στην εκπομπή, ενώ πυροδοτήθηκε μια νέα κόντρα με τον Νίκο Κοκλώνη, με την παρουσιάστρια να τη συζητάει με τον καλεσμένο της, Τρύφωνα Σαμαρά.

Ο Λάκης Γαβαλάς, θέλησε να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση με αποτέλεσμα για 15 λεπτά να γίνει χαμούλης στον αέρα!

«Μακάρι και να ήταν Muppet Show το J2US! Εγώ δεν έχω κάτι με τον Κοκλώνη, που δίνει θέσεις εργασίας σε ανθρώπους, έχω με το show και την αισθητική του. Την άλλη φορά έκανα ένα αστείο για τον Τρύφωνα και εσείς το πήρατε όλοι και το κάνατε τεράστιο. Φυσικά και το My Style Rocks μου αρέσει περισσότερο από το J2US», είπε αρχικά ο Γαβαλάς, για να αρχίσει στη συνέχεια η… μάχη με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά του στη Χαρά Βέρα και από εκεί και πέρα ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση:

«Λυπάμαι για σένα που δέχτηκες να βγεις με αυτό το μαλλί», του είπε, για να λάβει την απάντηση: «Εγώ είμαι πολλά περισσότερα χρόνια από σένα στη μόδα». «Μπράβο, μπράβο, πολύ καλά κάνεις. Εγώ, δυστυχώς, με τα χρόνια που έχω στη μόδα θα έπρεπε να με έχουν βγάλει στη σύνταξη», του ανταπάντησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X