Οι ημιτελικοί του Γουέμπλεϊ για το FA CUP

Οι ημιτελικοί του Γουέμπλεϊ για το FA CUP
Photo Credits: INTIME

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ θα κοντραριστούν για να βγει το ζευγάρι του τελικού του FA CUP.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έγιναν γνωστά τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών του FA CUP! Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Άρσεναλ με λυτρωτή τον Θεμπάγιος στο 91′ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-1. Στο βραδινό προημιτελικό η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με στο 2-0 επί της Νιούκαστλ στο St. James’ Park. Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίδρωσε και πέρασε στην παράταση τη Νόριτς με 2-1 έχοντας ως ήρωα τον Μαγκουάιρ που σκόραρε στο 118′. Αντίπαλός της η Τσέλσι που με το “χρυσό” γκολ του Μπάρκλεϊ έκαμψε την αντίσταση της Λέστερ.

Οι ημιτελικοί αναμένεται να διαξαχθούν στις 18 και 19 Ιουλίου, ενώ, ο τελικός θα γίνει την 1η Αυγούστου. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Γουέμπλεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X