Νάνι: Το «ΟΚ» του Καρέρα κι ένας παλιόφιλος στο δρόμο της ΑΕΚ

Ντι Μάρτζιο: «Ο Νάνι είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά η Κάλιαρι έκανε μπάσιμο!»
Photo Credits: INTIME

Το... στόρι γύρω από την περίπτωση του Αργεντινού στόπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Νάνι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς εξετάζει πολύ «ζεστά» την περίπτωση του Αργεντινού στόπερ.

Το πακέτο του Νάνι καλύπτουν το προαπαιτούμενο που βάζει στο μεταγραφικό τραπέζι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ώστε να σηκώσει μανίκια και να ασχοληθεί επί της ουσίας με έναν παίκτη, έχοντας φυσικά εξασφαλίσει και το «πράσινο φως» του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός μελέτησε την περίπτωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ρόμα κι αφού ενεργοποίησε τα ιταλικά «κονέ» του κι έμαθε για την εκπαίδευση του ποδοσφαιριστή στους «τζιαλορόσι» σχημάτισε άκρως θετική άποψη. Ωστόσο το μεταγραφικό project του Νάνι, δεν είναι απλή υπόθεση.

Υπάρχουν δύο σημαντικοί «αστερίσκοι» τους οποίους…σκαλίζει ο Ίλια Ίβιτς, με επίκεντρο τα τροφεία και την «καθαρή» αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή από τη Ρόμα το φετινό καλοκαίρι.

By the way στις επαφές που πραγματοποιεί η ΑΕΚ στην υπόθεση – Νάνι, εκτός από το ανοιχτό κανάλι με τον ατζέντη του Αργεντινού στόπερ, Ματίας Σαμπάγκ, υπάρχει κι ένας φίλος της «Ένωσης» απ΄τα παλιά. Με ελληνικό ιστορικό που μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμος και να φέρει όσο κοντά χρειάζεται ΑΕΚ και Νάνι για το κλείσιμο του deal, όπως γράφει το sdna.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X