Ο Τιερί Ανρί συνεχάρη τον Τοντ Κάντγουελ

Ο Τιερί Ανρί συνεχάρη τον Τοντ Κάντγουελ
Photo Credits: INTIME

Ο θρύλος της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, έδωσε τα εύσημα στον Τοντ Κάντγουελ για τον πανηγυρισμό του στην τιμή του Τζορτζ Φλόιντ, στο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τοντ Κάντγουελ σκόραρε για λογαριαμό της Νόριτς στον χθεσινό προημιτελικό του FA CUP, στέλνοντας στην παράταση την αναμέτρηση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 22χρονος Άγγλος μέσος πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα με σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του Ρομέρο. Μάλιστα έκανε τη γνωστή κίνηση αποδίδοντας φόρο τιμής στον Τζορτζ Φλόιντ, γονατίζοντας μετά την επίτευξη του τέρματος.

Αυτή η κίνηση δεν έμεινε απαρατήρητη από τον θρύλο της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, που συνεχάρη τον ποδοσφαιριστή της Νόριτς με σχετική ανάρτηση στο Twitter: “Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις. Μεγάλος σεβασμός. Σε ευχαριστώ που νιώθεις τον πόνο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.

Μάλιστα ο Κάντγουελ απάντησε στην ανάρτηση του Τιερί Ανρί χαρακτηρίζοντάς τον ως είδωλό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X