Κλοπ: «Ο Γκουαρντιόλα παραμένει ο κορυφαίος προπονητής παγκοσμίως»

Κλοπ: «Ο Γκουαρντιόλα παραμένει ο κορυφαίος προπονητής παγκοσμίως»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως τον καλύτερο προπονητή του κόσμου χαρακτήρισε σε δηλώσεις που έκανε τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο τεχνικός της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ.

Στην εφημερίδα Bild μίλησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Λίβερπουλ, ο τεχνικός των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός κόουτς στην συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε τόσο στην φετινή πορεία της ομάδας του, που είχε σαν συνέπεια την επίτευξη του στόχους που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του τίτλου μετά από 30χρόνια.

Ωστόσο ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα,τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο.

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι με την ταμπέλα του κορυφαίου προπονητή στον κόσμο. Ξέρω όμως ότι όλο το τεχνικό τιμ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Νομίζω πάντως ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραμένει ο κορυφαίος προπονητής παγκοσμίως.

Δεν έκανα τίποτα διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι πήραμε πολλές σωστές αποφάσεις με τους συνεργάτες μου. Αν έχω κάποιο ταλέντο, είναι ότι μπορώ να φέρω εκπληκτικούς ανθρώπους κοντά. Για παράδειγμα, όλοι οι συνεργάτες μου είναι απίστευτοι!

Είναι επίσης σημαντικό ότι στη Λίβερπουλ παραμείναμε ενωμένοι και βελτιωθήκαμε. Στη Ντόρτμουντ αυτό δε συνέβη, καθώς έφυγαν πολλοί παίκτες από την ομάδα.

Εδώ αυτό δεν συνέβη και πλέον έχουμε μια σταθερά καλή ομάδα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο. Αυτό πιστεύω ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «κόκκινων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X