«Επίθεση» Σουάρες σε Κίκε Σετιέν!

«Επίθεση» Σουάρες σε Κίκε Σετιέν!
Photo Credits: INTIME

Απογοητευμένος από την γκέλα της Μπαρτσελόνα και με διάθεση για κριτική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευμένος από την γκέλα της Μπαρτσελόνα και με διάθεση για κριτική εμφανίστηκε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος είδε την προσπάθειά του να μην αποδεικνύεται ικανή για να χαρίσει τη νίκη στους Καταλανούς κόντρα στη Θέλτα.

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν ήρθε 2-2 κόντρα στους «θελέστες», αν και προηγήθηκε δις, με τα τέρμα του Ουρουγουανού.

«Είναι αρνητικά τα συναισθήματά μου αυτήν τη στιγμή. Χάσαμε δύο βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση της La Liga. Εξαρτιόμασταν από εμάς τους ίδιους και τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε από την Ρεάλ να χάσει πόντους. Είμαστε απογοητευμένοι για τους δύο χαμένους βαθμούς. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα πράγματα στη συνέχεια. Υπάρχει και το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στην εβδομάδα», επεσήμανε ο 33χρονος φορ.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τις μόλις έξι νίκες σε 16 εκτός έδρας αναμετρήσεις, άφησε αιχμή για τον Κίκε Σετιέν και τους συνεργάτες του. Ίσως και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε που ήταν μέχρι τον Γενάρη στο τιμόνι της ομάδας. «Νομίζω πως είναι αυτό κάτι που θα πρέπει να το αναλύσουν οι προπονητές. Εμείς είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε για το καλό της ομάδας εντός γηπέδου. Εκτός έδρας χάνουμε σημαντικούς πόντους που δεν συνηθίζαμε να χάνουμε άλλες σεζόν», σχολίασε ο Σουάρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X