ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-0: Συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-0: Συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ματς με πολλά λάθη και νεύρα, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έμειναν στο στείρο 0-0, χωρίς νίκη στα play offs. Δοκάρι ο Μακέντα στο 58′, καλύτεροι οι Πράσινοι στο β΄μέρος.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα το ματς και ασκώντας στοχευμένο πρέσινγκ στο αμυντικό τρίτο του Παναθηναϊκού δυσκόλεψε την ανάπτυξη των πράσινων για περίπου 15 λεπτά.

Οσο περνούσε η ώρα ωστόσο, το τριφύλλι κατάφερε με αντίστοιχο τρόπο να δημιουργήσει παρόμοια προβλήματα στους Κρητικούς, με συνέπεια το πρώτο ημίχρονο να είναι μοιρασμένο από πλευράς εντυπώσεων αν και δίχως ουσία από αμφότερες τις ομάδες.

Kι αν αριθμοί έδιναν την εντύπωση ότι οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του ματς σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο (οκτώ τελικές ο ΟΦΗ έναντι μίας του Παναθηναϊκού και κατοχή μπάλας υπέρ του με 54%-46%), οι υποσχόμενες ευκαιρίες ήταν μία για κάθε ομάδα, με τον Βαζ στο 18’ και τον Κουρμπέλη στο 22’.  Ουσιαστικά, οι τελικές του ΟΦΗ ήταν απόρροια των πολλών μακρινών σουτ των παικτών του που όμως πέρασαν όλα αρκετά μέτρα εκτός της εστίας του Διούδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο αποφασιστικά στο γήπεδο και απόλεσε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 58’ σε κεφαλιά του Μακέντα και κακή εκτίμηση της φάσης από τον Ουάλι που είδε τη μπάλα να του φεύγει από τα χέρια και να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Tρία λεπτά αργότερα ο Μακέντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, ενώ στο 85’ ο Καμπετσής εκμεταλλεύτηκε τη βαθιά μπαλιά του Κουρμπέλη και δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Ουάλι αλλά το γκολ ακυρώθηκε και πάλι για επαφή της μπάλας στον αγκώνα του Περέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X