ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρη» πολιτεία στα Λιόσια -Στο νέο γήπεδο γραφεία & τροπαιοθήκη!

ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρη» πολιτεία στα Λιόσια -Στο νέο γήπεδο γραφεία & τροπαιοθήκη!
Photo Credits: INTIME

Στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ δεν θα παίζει απλά η ομάδα μπάσκετ, αλλά θα ζει ολόκληρη η ομάδα

Το γήπεδο της ΑΕΚ θα εκτινάξει τη δυναμική της ομάδας μπάσκετ.

Είναι δεδομένο, ότι στο δικό της σπίτι, με ευχέρεια στη χρησιμοποίηση του χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες της, με τη δημιουργία «καυτής» ατμόσφαιρας από τον κόσμο, η Ενωση μπορεί να μεγαλουργήσει. Ωστόσο, το νέο κλειστό στα Λιόσια δεν αφορά μόνο τα ματς της ΑΕΚ και τη χρήση από την ομάδα. Στα Λιόσια, ο Μάκης Αγγελόπουλος θα δημιουργήσει μια ολόκληρη «κιτρινόμαυρη» πολιτεία.

Ολη η ΑΕΚ πάει Λιόσια

Πέραν της ομάδας, η ΑΕΚ θα μεταφερθεί στα Λιόσια. Ηδη, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα μεταφερθούν στο νέο γήπεδο της ομάδας τα γραφεία της ΚΑΕ. Η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει σχεδόν ολόκληρο τον πρώτο όροφο του κλειστού και οι δυνατότητες είναι εκπληκτικές. Ετσι, από τα τέλη του Ιουλίου, θα λειτουργούν στα Λιόσια όλες οι υπηρεσίες της ΚΑΕ. Θα υπάρχουν box office για την πώληση εισιτηρίων, όλες οι υπηρεσίες της ΑΕΚ, αλλά και γραφεία παλαίμαχων, υπεύθυνου σταδίου, χειριστή led και Cube.

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα μπορεί καθημερινά να επισκέπτεται τα Λιόσια. Πέραν όλων των άλλων, στο νέο γήπεδο θα μεταφερθεί και η τροπαιοθήκη της Ενωσης, η οποία θα είναι πλέον ανοιχτή για το κοινό. Κάθε φίλος της ΑΕΚ θα μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με τα κύπελλα της ομάδας. Παράλληλα, θα ξεκινήσει η καθημερινή λειτουργία μπουτίκ, μέσω της οποίας οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθεύονται φανέλες και αξεσουάρ της ομάδας. Συν τοις άλλοις, προωθείται και διαδικτυακή λειτουργία της μπουτίκ.

Εστιατόρια για τον κόσμο, αλλά και την ομάδα

Για κάθε φίλο της ΑΕΚ που θα επισκέπτεται τα Λιόσια ακόμα και σε μέρες που δεν θα υπάρχουν αγώνες, θα υπάρχει δυνατότητα να περάσει κάποιες ώρες στο εστιατόριο/καφέ που θα δημιουργηθεί. Για τις μέρες των αγώνων μάλιστα, υπάρχει πρόβλεψη και για δεύτερο εστιατόριο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του κόσμου. Παράλληλα, θα υπάρχουν δύο lounge για τους VIP. Το πρώτο, στα πρότυπα αυτού που λειτουργούσε ήδη στο ΟΑΚΑ, το άλλο για τους πολύ κοντινούς στη διοίκηση.

Πέραν του εστιατορίου για το κοινό, ο σχεδιασμός της ΑΕΚ περιλαμβάνει και χώρο εστίασης αποκλειστικά για τις ανάγκες της ομάδας και της ΚΑΕ. Κάτι που σημαίνει, πως οι παίκτες θα μπορούν να πηγαίνουν στο γήπεδο από νωρίς το πρωί, να γυμνάζονται, να γευματίζουν όλοι μαζί, να λειτουργούν ως ομάδα. Το εστιατόριο αυτό θα λειτουργεί καθημερινά και να έχει μενού εναρμονισμένο με το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθούν οι αθλητές.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X