ΑΕΚ: Στα πρότυπα του ΝΒΑ – Το CUBE που θα…τρελάνει κόσμο, το «κιτρινόμαυρο» παρκέ (VIDEO)

ΑΕΚ: Στα πρότυπα του ΝΒΑ – Το CUBE που θα…τρελάνει κόσμο, το «κιτρινόμαυρο» παρκέ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το «παλάτι» της ΑΕΚ θα έχει τον διάκοσμο που του αξίζει – Ολες οι λεπτομέρειες που θα σας ενθουσιάσουν

Το πρώτο μέρος της «ξενάγησης» σας στο νέο κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ, περιλάμβανε τους χώρους που θα φιλοξενήσουν τον κόσμο. Είδαμε τη χωρητικότητα που θα έχει το «καμίνι» της ΑΕΚ και τις παρεμβάσεις που ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ, την τιμολογιακή πολιτική και τη διαρρύθμιση των χώρων, την προσβασιμότητα στα Λιόσια. Τώρα, ήρθε η στιγμή να δείτε – και να μαγευτείτε – από όσα θα υπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο και θα μεταφέρουν τους θεατές σε άλλη…διάσταση.

Θέαμα υψηλών απαιτήσεων

Δεν είναι υπερβολή, αλλά η πραγματικότητα. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ βασίζεται σε ιδέες που προέκυψαν από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά και ορισμένες από τις πιο «καυτές» ευρωπαϊκές έδρες. Σε αυτό το πλαίσιο, πέραν των δύο ηλεκτρονικών πινάκων που θα υπάρχουν πάνω από τα δύο πέταλα, υπάρχει συμφωνία για την τοποθέτηση ενός γιγάντιου τετράγωνου πίνακα (cube) στην οροφή του γηπέδου. Αρκετοί θα το θυμούνται από την τοποθέτηση του στο ΟΑΚΑ στο Final 4 του BCL.

Μόνο που αυτό που θα φέρει η ΑΕΚ στο «παλάτι» των Λιοσίων, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Με τη συγκεκριμένη κίνηση, είναι δεδομένο πως θα βελτιωθεί η εμπειρία παρακολούθησης του αγώνα από τις εξέδρες του κλειστού, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει άμεση πρόσβαση στους θεατές σε διάφορα στατιστικά στοιχεία αλλά και βίντεο.

Παρκέ στα χρώματα της ΑΕΚ

Επίσης, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο παρκέ και τις μπασκέτες που θα τοποθετηθούν στο γήπεδο. Το παρκέ θα είναι σε «κιτρινόμαυρη» απόχρωση, κάτι που άπαντες πιστεύουν, ότι θα ενθουσιάσει το κοινό της ΑΕΚ. Οι μπασκέτες έχουν ήδη παραγγελθεί, με το κόστος αγοράς τους να αγγίζει τις 30.000 ευρώ, ενώ θα υπάρχει ακόμα μία μπασκέτα στη διάθεση της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά την πύλη 1 του νέου κλειστού στα Λιόσια. Πρόκειται για χώρο που θα ανήκει αποκλειστικά στην ΑΕΚ και δεν θα υπάρχει η παραμικρή επαφή με άλλους παράγοντες του αγώνα. Eνδεικτικά, αξίζει να αναφέρουμε πως η πύλη 2 θα παραχωρείται στους φιλοξενούμενους, η πύλη 3 για τον Τύπο και η πύλη 4 για τους VIP.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X