Με 7 μικρούς η ΑΕΚ στην 20αδα!

Με 7 μικρούς η ΑΕΚ στην 20αδα!
Photo Credits: INTIME

Πολλές απουσίες για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πολλές απουσίες, ανάγκασαν τον Μάσιμο Καρέρα να πάρει 7 νεαρούς στην 20αδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό!

Πολλά είναι τα προβλήματα για τον Ιταλό τεχνικό. Ο αγώνας στον οποίο η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση επί του Αρη για τον τελικό του Κυπέλλου δημιούργησε πονοκεφάλους στον Καρέρα. Ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Ελντερ Λόπες δεν θα είναι στην διάθεσή του καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις τους από το αγώνα στο Χαριλάου, ενώ στον ίδιο αγώνα αποβλήθηκαν οι Νέλσον Ολιβέιρα, Πέτρος Μάνταλος και Αντρέ Σιμόες. Εκτός αυτών, ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, άφησε εκτός και τον Βασίλη Μπάρκα.

Ετσι, ο Μάσιμο Καρέρα, για να συμπληρώσει 20αδα αναγκάστηκε να πάρει στην αποστολή 7 από τους μικρούς παίκτες της Ενωσης. Ο λόγος για τους Ζίγκα Λάτσι, Κώστας Σταμούλης, Γιάννης Σαρδέλης, Γιάννης-Φοίβος Μπότος, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, Ευθύμης Χριστόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας.

Αλλοι με λιγότερο και άλλοι με περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέσα στην χρονιά. Οπως και να έχει άπαντες καλούνται να είναι σε ετοιμότητα, ώστε αν το θελήσει ο Μάσιμο Καρέρα να τους δώσει το βάπτισμα του πυρός σε ένα μεγάλο ντέρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X