Τα λέει… όλα η Original 21 και το «επιβεβαιώνει» και ο Υπουργός!

Τα λέει… όλα η Original 21 και το «επιβεβαιώνει» και ο Υπουργός!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τη μάχη του Καλού με το Κακό…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι εβδομάδα ήταν κι αυτή που πέρασε… Πόση αγωνία, πόσο έντονα συναισθήματα, αλλά και πόση ικανοποίηση στο τέλος… Και για την πρόκριση στον πέμπτο σερί τελικό κυπέλλου, αλλά και για τον χαρακτήρα που έχει αποκτήσει ξανά η ΑΕΚ, μα και για την μπάλα που αποδεικνύει ότι μπορεί να αποδώσει.

Το ματς με τον Άρη όμως, πέρασε. Και μαζί του και οι πανηγυρισμοί. Κι άφησε και πληγές. Όχι μία, όχι δύο, αλλά πέντε κομβικές απουσίες. Που ελπίζουμε να μην αποδειχτούν και καθοριστικές αύριο βράδυ στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι λίγο να τίθενται off και ο Ολιβέιρα και ο Μάνταλος και ο Σιμόες και ο Χουλτ και ο Μπακάκης.

Κι αν συνδυάσουμε αυτές τις απουσίες και με τη φυσιολογική κόπωση ελέω παράτασης, πράγματι αντιλαμβανόμαστε ότι η άσκηση γίνεται δύσκολη. Είναι και καλή ομάδα, αναμφισβήτητα, ο φετινός ΟΣΦΠ, όπως φανερώνει άλλωστε το γεγονός ότι παραμένει αήττητος.

Καμία σημασία τα παραπάνω!

Ωραία όλα αυτά βέβαια, αλλά έλα που δεν έχουν καμία σημασία, από τη στιγμή που μιλάμε για μια μάχη κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Και για να μην τα πολυλογούμε, η ανακοίνωση της ORIGINAL 21, που θα στήσει γιγαντοοθόνη έξω από την «Αγιά-Σοφιά», τα λέει… όλα.

«Η μάχη του καλού με το κακό! Οι αξίες, οι ιδέες και το ήθος κόντρα στο μόνιμο κρατικό και συστημικό κατεστημένο». Βέβαια, δεν το λέει μόνο η ORIGINAL, το λένε και οι ίδιοι. «Κράτος είναι ο Ολυμπιακός». Έτσι δεν λένε; Αυτό το πανό δεν έχουν κρεμάσει; Αυτή δεν είναι η φιλοσοφία που τους διέπει;

Μην το κουράζουμε, λοιπόν. Είναι η σύγκρουση δύο κόσμων, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους. Και βέβαια τη νοοτροπία ότι… «Κράτος είναι ο Ολυμπιακός», έρχεται να την επιβεβαιώσει, ένας (ακόμα) υπουργός που ταυτίζεται τόσο προκλητικά με μία ομάδα, κάνοντας όλες τις υπόλοιπες να… βράζουν εναντίον του.

Κάποιος να το πει στους παίκτες!

Όμως, εδώ υπάρχει κι ένα μεγάλο ζήτημα. Ότι την πραγματική σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ανεξαρτήτως του αν ο αγωνιστικός-βαθμολογικός στόχος είναι μικρός ή μεγάλος, την αντιλαμβάνεται πάντα περισσότερο, ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ απ’ ότι οι ποδοσφαιριστές.

Και λογικό είναι βέβαια αυτό, από τη στιγμή που οι «Ενωσίτες» έχουν βιώσει στο πετσί τους, τα… κατορθώματα του Κατεστημένου και της εκάστοτε «παράγκας» του, κάτι που προφανώς δεν μπορούν να ξέρουν και να καταλάβουν, επαγγελματίες παίκτες, που έρχονται και παρέρχονται (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

Ως εκ τούτου, η προσέγγιση της ΑΕΚ και του Μάσιμο Καρέρα, που κι αυτός λογικά δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος και τη σημασία αυτού που αναφέρει η ORIGINAL 21 στην ανακοίνωσή της, δεν μπορεί παρά να είναι, μόνο αγωνιστική.

Αυτό όμως που μπορεί να γίνει, όπως συνέβη και στο ματς της πρόκρισης επί του Άρη, είναι να συνδυαστεί η αγωνιστική τακτική με το πάθος για νίκη πάση θυσία. Αυτό δηλαδή που οφείλει να κάνει πάντοτε η ΑΕΚ, ανεξαρτήτως αντιπάλου, με τη διαφορά ότι κάποιος πρέπει να πει στους παίκτες ότι κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο (τον αυριανό εννοώ φυσικά και όχι τον Άρη), πρέπει να γίνεται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X