Μια ανάσα από Χακίμι η Ίντερ!

Μια ανάσα από Χακίμι η Ίντερ!
Photo Credits: INTIME

Η Ίντερ προσφέρει 40 εκ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ασράφ Χακίμι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γη και ύδωρ προσφέρει η Ίντερ για την απόκτηση του Ασράφ Χακίμι από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μαροκινός φουλ μπακ που πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Ντορτμουντ στην Μπουντεσλίγκα, αποτελεί από τα πιο “καυτά” ονόματα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η Ίντερ φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη για την υπογραφή του Χακίμι, καθώς σύμφωνα με πηγές του Sky Italia υπάρχει συμφωνία με τους Μαδριλένους κοντά στα 40 εκ. ευρώ. Για τον δεξιό μπακ που αγωνίζεται τις 2 τελευταίες σεζόν στη Ντόρτμουντ, εκδήλωσαν ενδιαφέρον οι Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η Ίντερ έκανε το αποφασιστικό βήμα για την απόκτησή του.

Ο ταλαντούχος Μαροκινός έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το 2022 και αγωνίζεται ως δανεικός από το καλοκαίρι του 2018 στη Ντόρτμουντ. Με τους Βεσταφαλούς πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις, μετρώντας στη φετινή σεζόν 32 συμμετοχές με 5 γκολ και 10 ασίστ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα έχει αγωνιστεί 8 φορές και στο Τσάμπιονς Λιγκ σημειώνοντας 4 τέρματα. Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα τη μεταγραφή του Τόμας Μουνιέρ που έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, ευελπιστώντας να βρει στο πρόσωπο του Γάλλου έναν άξιο αντικαταστάτη του Χακίμι.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλο, αποκάλυψε στο Sky Italia πως η Νερατζούρι είναι έτοιμοι να ανανεώσουν το δανεισμό του Αλέξις Σάντσες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσον αφορά την περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνες, ήταν κάθετος λέγοντας πως η μόνη περίπτωση να αποχωρήσει είναι να καταβληθεί η ρήτρα των 111 εκ. ευρώ.

Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, τρίβει τα χέρια του καθώς γνωρίζει πόσο πολύτιμος είναι ο 21χρονος Χακίμι για το παιχνίδι της ομάδας του. Επιθυμία του είναι να καταφέρει να υπογράψει και τον μέσο της Μπρέσια, Σάντρο Τονάλι, που κοστολογείται γύρω στα 35 εκ. ευρώ. Το μόνο σίγουρο είναι πως έρχεται ένα καυτό καλοκαίρι για την Ίντερ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X