ΑΕΚ: «Καυτή» κιτρινόμαυρη έδρα-Η χωρητικότητα του κλειστού στα Λιόσια (VIDEO)

ΑΕΚ: «Καυτή» κιτρινόμαυρη έδρα-Η χωρητικότητα του κλειστού στα Λιόσια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι παρεμβάσεις που ετοιμάζει η ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο και η ακριβής χωρητικότητα

Η ΑΕΚ στα Λιόσια δεν βρήκε απλά ένα κλειστό γυμναστήριο, αλλά ένα γήπεδο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της ομάδας και τις απαιτήσεις του σύγχρονου μπάσκετ.

Ένα γήπεδο που θα αποτελεί «παλάτι» που θα έχει προδιαγραφές να φιλοξενήσει μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση, αλλά και μια «καυτή» έδρα που θα την αισθάνεται κάθε αντίπαλος, αλλά πρώτιστα οι παίκτες της ΑΕΚ. Η αρχιτεκτονική του γηπέδου, η σχεδόν κάθετη τοποθέτηση των εξεδρών, συμβάλει αποφασιστικά σε αυτό.

Η χωρητικότητα του κλειστού στα Λιόσια

Ιστορικά, στην Ενωση είχαν πικρή εμπειρία κατά το πρόσφατο παρελθόν. Το «Γεώργιος Μόσχος» ήταν μικρό και έφτανε οριακά στις 3.000 θέσεις, το ΟΑΚΑ είναι αχανές και ελάχιστες φορές μπορούσε να θυμίζει έδρα. Τώρα, στα Λιόσια υπάρχει ένας ιδανικός συνδυασμός. Η χωρητικότητα του γηπέδου θα φτάνει στις 9.500 θεατές. Αριθμός ικανός να καλύπτεται συχνά από τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά που θα δίνει αέρα έδρας και σε ματς με μικρές ομάδες, που συνήθως ο κόσμος έφτανε στις 2-3.000. Το πέταλο των οργανωμένων αντιστοιχεί σε 1175 θέσεις.

Τα καθίσματα

Τα καθίσματα είναι χωρισμένα σε τρεις διαφορετικές ζώνες. Θα υπάρχουν τα επίσημα, που θα είναι υπερλουξ, ώστε να καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις των υψηλών επισκεπτών των αγώνων της ΑΕΚ. Ωστόσο, πέραν αυτών, υπάρχουν οι θέσεις περιμετρικά του γηπέδου, αλλά και οι πτυσσόμενες εξέδρες που η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευθεί σε απόλυτο βαθμό. Πέραν αυτών, θα υπάρχουν κανονικά οι πολυθρόνες δίπλα στον αγωνιστικό χώρο.

Ολα… κιτρινόμαυρα!

Αυτήν τη στιγμή, τα καρεκλάκια είναι σε μπλέ και κόκκινο χρώμα. Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να τα αλλάξουν όλα και να τα βάλουν σε «κιτρινόμαυρη» απόχρωση. Πέραν της χρωματικής αλλαγής, πρόθεση του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να βελτιώσει και την ποιότητα των καθισμάτων, ώστε να είναι ακόμα πιο συμβατά και ικανοποιητικά για κάθε θεατή. Παρεμβάσεις θα υπάρξουν και στο φωτισμό του γηπέδου, που θα διαμορφωθεί και θα ενισχυθεί, ώστε να υπάρχει απόλυτη ευκρίνεια από κάθε γωνιά του γηπέδου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X