Πρώτη φορά Υφυπουργός ταυτίστηκε τόσο προκλητικά με μια ομάδα!

Πρώτη φορά Υφυπουργός ταυτίστηκε τόσο προκλητικά με μια ομάδα!

Ο Ενωσίτης αναδεικνύει τα απίστευτα της θλιβερής παρουσίας Αυγενάκη στην ηγεσία του αθλητισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έναν κανονικό κόσμο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι εκείνος που ηγείται και δίνει λύσεις σε αυτό το ευαίσθητο κομμάτι του κοινωνικού ιστού. Κάποιοι ήταν αθόρυβοι, άλλοι ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν, ορισμένοι έβαλαν τη σφραγίδα τους.

Ωστόσο, κανείς δεν έκανε τόσα που να θεωρείται ανεπιθύμητος για κάθε νοήμονα φίλαθλο, αλλά παράλληλα να κρίνεται και ως απόλυτα ταυτισμένος – σε προκλητικό βαθμό – με μία και μόνο ομάδα.

Υφυπουργός με θολή παρουσία και «σκιές»

Κυρίες και κύριοι, αυτός είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης. Πρόκειται για τον Υφυπουργό που έφτασε να δίνει την εντύπωση πως επιχείρησε να παραπλανήσει την κοινή γνώμη για το θέμα των επιθυμιών των ξένων ομοσπονδιών αναφορικά με τις εκλογές της ΕΠΟ, διαδίδοντας πως ήταν ενήμερες για την πρόθεση αναβολής των εκλογών στην ΕΠΟ, θέλοντας προφανώς να δημιουργήσει την εντύπωση πως συμφωνούσαν κιόλας.

Πρόκειται για τον πολιτικό προϊστάμενο του αθλητισμού, που κατάφερε να υπονομεύσει τη μοναδική δυνατότητα σύγκλισης των τεσσάρων μεγάλων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του ενός! Είναι ο Υφυπουργός που υπονόμευσε όσα συμφωνήθηκαν, κόντρα στη θέληση των τριών από τις τέσσερις ΠΑΕ που συμμετείχαν, αλλά και των FIFA – UEFA. Είναι εκείνος που του χρέωθηκε «αθέμιτη πολιτική παρέμβαση» από τις συνομοσπονδίες. Ολη η παρουσία του στην ηγεσία αυτού του κρίσιμου πόστου, είναι θολή και γεμάτη «σκιές».

Οι στόχοι που θέτει, τα ζητήματα που ανοίγει, είναι ταυτισμένα με τη ρητορική που υπάρχει από τον Ολυμπιακό. Ο Λευτέρης Αυγενάκης κατάφερε στο χρόνο που βρίσκεται στην θέση του, να έχει πρόβλημα με τις τρεις από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, από τη στιγμή που κρίνεται πως τα έργα του, έχουν ως αποκλειστικό στόχο την προώθηση συμφερόντων μιας και μόνο ΠΑΕ, απέναντι σε όλες τις άλλες.

Αν καταδικαστείς, μπορείς να είσαι στο ποδόσφαιρο

Μέχρι τώρα, ξιφουλκούσε με τις εκλογές της ΕΠΟ. Τώρα όμως, περνά στο επόμενο στάδιο. Είναι αδιανόητο να το πιστέψει κάποιος νοήμον άνθρωπος, αλλά στην πρακτική του κ. Αυγενάκη, απαγορεύεται η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο σε κάποιον που φέρει ποσοστό σε στοιχηματική εταιρεία, αλλά είναι…καλοδεχούμενοι όσοι παράγοντες έχουν παραπεμφθεί να δικαστούν για κακούργημα και εν τέλει καταδικάζονται. Με την «ντρίπλα» της τελεσίδικης καταδικαστικής απόφασης – στο ήδη προβληματικό δικαστικό σύστημα της χώρας – δίνει το δικαίωμα σε πρόσωπα με κατηγορίες του κοινού ποινικού κώδικα να είναι στη ζωή μας.

Τίποτε δεν είναι βέβαια τυχαίο και αθώο. Βλέπετε όλοι, ότι εσχάτως ο κλοιός έσφιξε επικίνδυνα. Υπάρχουν πρόσωπα, πολύ κοντά στον Υφυπουργό, που έχουν παραπεμφθεί με βούλευμα για κακούργημα και ψάχνει τρόπο να τους «καθαρίσει» και να ανοίξει νέα ζητήματα σε άλλους. Είναι φανερό, ότι όλα αυτά εντάσσονται στο σύστημα του Ολυμπιακού, που μετατρέπει έναν πολιτικό άνδρα σε αιχμή του δόρατος, με πολλές σκιές για ολόκληρη την Κυβέρνηση. Πρώτη φορά στα χρονικά του αθλητισμού, ένας Υφυπουργός φαίνεται να συνδέεται τόσο απροκάλυπτα με μια ΠΑΕ. Υπερβαίνει τα εσκαμμένα, συντάσσεται με τη ρητορική που αναπτύσσεται από το λιμάνι. Λειτουργεί αποπροσανατολιστικά, δείχνει ξεκάθαρα ποιες επιθυμίες θέλει να εξυπηρετήσει σε αυτόν τον ανοιχτό πόλεμο της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Πρωτοφανή πράγματα, από έναν πολιτικό που μετατρέπεται με τις πράξεις του σε εχθρό της ΑΕΚ.

Ο Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X