Νάνι: Αξιόλογη αλλά και περίπλοκη η περίπτωσή του για την ΑΕΚ!

Νάνι: Αξιόλογη αλλά και περίπλοκη η περίπτωσή του για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Όλα τα δεδομένα για τον Ματίας Νάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομά του Ματίας Νάνι έπεσε στο… μεταγραφικό τραπέζι της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ματίας Νάνι είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ τόσον στον Ίλια Ίβιτς όσο και στον Μάσιμο Καρέρα αλλά όσα προκύπτουν από την έρευνα που έχει γίνει από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για την περίπτωσή του δεν είναι καλά όπως αναφέρει η Ωρα. Γιατί; Διότι μπορεί ο παίκτης να ανήκει στη Ρόμα και να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι αλλά υπάρχουν άλλα… αγκάθια που θα συναντήσει όποιος θελήσει να τον κάνει δικό του.

Ποια είναι αυτά; Τα δικαιώματα του παίκτη. Όπως συμβαίνει στους περισσότερους παίκτες από την Λατινική Αμερική έτσι και εδώ, δεν είναι ξεκάθαρο που ανήκουν τα δικαιώματα του, εάν έχει μέρος τους η παλιά του ομάδα, η Λανούς ή εάν εμπλέκεται και κάποιο γραφείο ατζέντηδων με μικρό ποσοστό.

Ο Ίβιτς προσπαθεί να ξεδιαλύνει το τοπίο και να έχει μια ξεκάθαρη άποψη για το τι πρέπει να κάνει και ποιούς να προσεγγίσει για να μπορέσει να τον αποκτήσει η ΑΕΚ.

Μάλιστα εδώ είναι σημαντικό να προσθέσουμε όπως αναφέρει και στο σχετικό δημοσίευμα η «ΩΡΑ των Σπορ» ότι ο Νάνι άρχισε προπονήσεις στην Ρόμα τον Ιούλιο του 2016 αλλά η μεταγραφή του ανακοινώθηκε τον Φλεβάρη του 2017.

Εκείνη την περίοδο υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία η Λανούς φερόταν να αξιώνει ένα ποσό για τα τροφεία και άλλα χρήματα για άλλους… λόγους. Δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ τι ακριβώς συνέβη και τελείωσε η μεταγραφή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X