Έπεσαν οι μάσκες με την «απάντηση» Αυγενάκη

«Τρώγονται» ΠΑΟΚ και Αυγενάκης

Θυμηδία προκαλούν οι ενέργειες του Υφυπουργού που στρέφονται συνεχώς κατά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αβάσιμα είναι όσα επικαλείται η απάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη, δικαιώνοντας πλήρως την ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Η «Ένωση», όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την τροπολογία-παραγγελία που έχει βάλει στο… τραπέζι ο Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς ο ίδιος επιχειρεί να επαναφέρει το κώλυμα που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λόγω ΟΠΑΠ, που είχε καταργηθεί με το νόμο Βασιλειάδη. Όμως, δεν γνωρίζει ότι δεν αλλάζει τίποτα για την ΑΕΚ, γιατί ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» δεν έχει κάνει χρήση καμία της παύσης του κωλύματος αυτού μέχρι σήμερα.

Έπειτα, ήρθε η απάντηση του Αυγενάκη, ο οποίος… θίχτηκε, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του το Υφυπουργείο ότι «τείνει να γίνει παράδοση, οι επιθέσεις στον Αυγενάκη! Και μέσω της επίθεσης να γίνεται επίκληση σε αόριστα συμφέροντα και μεθοδεύσεις».

Όπως και να έχει, η απάντηση του Υφυπουργού είναι αβάσιμη, διότι αφενός πουθενά δεν ορίζεται ξεκάθαρα ποια θα πρέπει να είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Αλλά και η σύμβαση Μακολιν που επικαλείται στην αιτιολογική έκθεση μιλάει γενικά και αόριστα για μέτρα κάθε κυβέρνησης εναντίον της διαφθοράς από το στοίχημα.

Επίσης, στην απάντηση του, δεν απαντά στο γιατί δεν περίμενε ένα σχέδιο νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού, το οποίο θα φέρει σε λίγες μέρες. Αλλά επιχειρεί να περάσει τροπολογία του δικού του Υπουργείου σε εντελώς άσχετο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το Ελεγκτικό Συνέδριο, που αφορά από κωλύματα παραγόντων μέχρι την τοξοβολία και τη σκοποβολή!

Εδώ ΠΑΤΗΣΤΕ για να δείτε όλη την τροπολογία.

Παράλληλα, αυτό είναι το νομοσχέδιο στο οποίο κατάθεσε την τροπολογία… κρυφά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Και αυτό είναι το άρθρο 12 2b της UEFA, που ούτε αυτό δικαιολογεί τη «φωτογραφική» τροπολογία του Αυγενάκη, που το μόνο που κατάφερε είναι να δείξει με τίνος τα συμφέροντα… παίζει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X