Ψέλλισμα του Υφυπουργείου για την ΑΕΚ: «Παράδοση όποιος θίγεται, να επιτίθεται στον Αυγενάκη»

«Αιχμές» για τους παίκτες του Ολυμπιακού από τον Λ. Αυγενάκη
Photo Credits: INTIME

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στην ανακοίνωση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απάντησε στην ΑΕΚ ο Λευτέρης Αυγενάκης!

Η «Ένωση», όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την «φωτογραφική» τροπολογία που έχει βάλει στο… τραπέζι ο Λευτέρης Αυγενάκης, σε μια προσπάθεια να θίξει την ΑΕΚ. Κάτι, που φυσικά, δεν μπορεί να γίνει σε καμιά περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αυγενάκης επιχειρεί να επαναφέρει το κώλυμα που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λόγω ΟΠΑΠ, που είχε καταργηθεί με το νόμο Βασιλειάδη. Όμως, δεν γνωρίζει ότι δεν αλλάζει τίποτα για την ΑΕΚ, γιατί ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» δεν έχει κάνει χρήση καμία της παύσης του κωλύματος αυτού μέχρι σήμερα. Δεν έχει διοικητική θέση στην ΑΕΚ, ούτε μετοχές. Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν σκληρή και προκάλεσε την… ανταπάντηση του Υφυπουργείου, που αναφέρει ότι «αποτελεί παράδοση όποιος θίγεται, να τα βάζει με τον Υφυπουργό!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η τροπολογία περί «κωλυμάτων» επιβάλλεται από τη Σύμβαση Μακόλιν, του Συμβουλίου της Ευρώπης, σχετικά με τη χειραγώγηση αθλητικών αγώνων, η οποία κυρώθηκε στη Βουλή με τον ν.4639/19 και υπερψηφίστηκε από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση και χωρίς την άρνηση του ΚΚΕ.

Το άρθρο 10 της Σύμβασης Μακόλιν υποχρεώνει τη χώρα μας στη λήψη περιοριστικών μέτρων για μετόχους ή εταίρους εταιριών, που παρέχουν παιχνίδια στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης.

Εξάλλου, τα ίδια κωλύματα αναφέρονται ρητά και κατηγορηματικά στον ισχύοντα Πειθαρχικό Κώδικα της UEFA (άρθρο 12, παρ.2b).

Τείνει να γίνει παράδοση, για όποιον ! Και μέσω της επίθεσης να επικαλείται αόριστα «συμφέροντα» και «μεθοδεύσεις».

Ο σεβασμός απέναντι στην ΑΕΚ, στους φιλάθλους της και σε όλη την αθλητική οικογένεια είναι αδιαμφισβήτητος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X