Γιούργκεν Κλοπ: "Δεν θέλω άγαλμα, θέλω να ζήσω ακόμα 30-40 χρόνια"

Γιούργκεν Κλοπ: "Δεν θέλω άγαλμα, θέλω να ζήσω ακόμα 30-40 χρόνια"
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε πως τηλεφώνησε στην οικογένειά του 10 δευτερόλεπτα πριν εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως δεν θέλει να στηθεί άγαλμα για χάρη του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι πια πρωταθλητής! Ο Γιούργκεν Κλοπ μπήκε με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της Λίβερπουλ καθώς είναι ο άνθρωπος που έβαλε τέλος στην ανομβρία 30 ετών!

Ο Γερμανός κόουτς πέρασε τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τα χαρμόσυνα νέα μιλώντας στο τηλέφωνο με την οικογένειά του: “Τηλεφώνησα στην οικογένειά μου 10 δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύργμα. Τους είπα ότι τους αγαπώ και μου είπαν κι αυτοί το ίδιο. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή.” Στη συνέχεια μίλησε για την πορεία της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως δεν θέλει να του στήσουν άγαλμα: “Δεν ήμουν ποτέ σίγουρος ότι θα συνέβαινε (η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ), αλλά ούτε μπήκαν αμφιβολίες στο κεφάλι μου. Είναι απίστευτο. Ήμασταν καλοί πριν 4 χρόνια, πολύ καλοί πριν 3, απίστευτοι πέρυσι και φέτος εξαιρετικοί. Θέλω να ζήσω άλλα 30-40 χρόνια, δεν ενδιαφέρομαι για άγαλμα. Δεν χρειάζεται να με συγκρίνετε με ένδοξες μορφές του παρελθόντος.”

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την υποστήριξη που του δείξανε: “Τα καταφέραμε επειδή κανείς δεν έχασε την πίστη του και την υπομονή του με μας. Η δουλειά του προπονητή είναι ωραία αλλά δύσκολη, καθώς δεν μπορείς να ζητήσεις χρόνο. Τα αποτελέσματα πρέπει να έρθουν άμεσα και πρέπει να φανερώσεις την πρόοδο του κλαμπ. Οι οπαδοί είδαν την πρόοδο επειδή το ήθελαν. Έτσι γράφτηκε η ιστορία.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X