Αυτή είναι η «φωτογραφική» τροπολογία Αυγενάκη για Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η «φωτογραφική» τροπολογία Αυγενάκη για Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η τροπολογία-παραγγελία του Υφυπουργού Αθλητισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την τροπολογία που κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην πραγματικότητα, η εν λόγω τροπολογία δεν συνιστά ουσιαστικό πρόβλημα για την ΑΕΚ. Η αντίδραση έχει να κάνει με την δήλωση προθέσεων του Αυγενάκη, που δείχνει τίνος τα… συμφέροντα εξυπηρετεί.

Η ουσία της υπόθεσης έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Αυγενάκης επαναφέρει το κώλυμα που είχε μέχρι και περίπου ένα χρόνο πριν ο Δημήτρης Μελισσανίδης λόγω του ΟΠΑΠ. Όμως, το συγκεκριμένο κώλυμα είχε αρθεί μετά την έγκριση του αθλητικού νομοσχεδίου του Γιώργου Βασιλειάδη από την Ολομέλεια της Βουλής, τον Μάρτιο του 2019.

Η νέα τροπολογία του Λευτέρη Αυγενάκη είναι επί της ουσίας μια τροπολογία φωτογραφική, μια «παραγγελία», που στοχεύει στο να επηρεάσει την πραγματικότητα στην ΑΕΚ. Με δεδομένο μάλιστα πως επίκειται κυβερνητικός ανασχηματισμός και ο Αυγενάκης δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του, έχουμε να κάνουμε μάλλον με μια αμιγώς επικοινωνιακή κίνηση, που απλά δηλώνει τη θέση του Αυγενάκη.

Πρακτικά, για την ΑΕΚ δεν υφίσταται κάποιο πρόβλημα αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε κάνει χρήση του νόμου Βασιλειάδη όσον αφορά την παύση του κωλύματος που ίσχυε μέχρι και τον Μάρτιο του 2019, αφού ούτε διοικητική θέση πήρε επίσημα στην ΑΕΚ, ούτε μετοχές. Η ΑΕΚ παρ’ όλα αυτά αντιδρά στην μεθόδευση του Αυγενάκη που, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, έχει και αιτιολόγηση την έκθεση Macolin, η οποία δεν καθορίζει ποσοστά που μπορεί να έχει κάποιος σε στοιχηματική εταιρία όταν ασκεί διοίκηση σε σωματείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X