Ψάχνουν στην Παπούα Νέα Γουινέα τον Γκάρι Νέβιλ (VIDEO)

Ψάχνουν στην Παπούα Νέα Γουινέα τον Γκάρι Νέβιλ (VIDEO)

Η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ από την Λίβερπουλ έκανε άφαντο τον Γκάρι Νέβιλ, με το SkySports να δημοσιεύει ένα επικό βίντεο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι ήθελε και το είπε; Μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Γουλβς στις 22 Δεκέμβρη ο Γκάρι Νέβιλ σχολίασε: «Η Λίβερπουλ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο και θα πρέπει να πάω στην Παπούα Νέα Γουινέα».

Τελικά η στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος για τους Reds έφτασε, καθώς με τη χθεσινή ήττα της Μάντσεστερ Σίτι εξασφαλίστηκε και μαθηματικά το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Ο Γκάρι Νέβιλ όντας σχολιαστής στο Sky Sports δεν έχει κρύψει πως ενδεχόμενη κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ από τη Λέβερπουλ θα αποτελούσε γι αυτόν “εφιάλτη”. Στην ιστορία που ετοίμασαν τα κανάλια  Sky Sports, ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγνοείται και τον αναζητούν όλοι με εξέχοντα τον νυν συνάδελφό του, Τζέιμι Κάραχερ.

Απολαύστε το ιδιαίτερο βίντεο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X