Μητέρα Τζόκοβιτς: «Όλοι έψαχναν ευκαιρία για να τον καταστρέψουν τον γιο μου»

Μητέρα Τζόκοβιτς: «Όλοι έψαχναν ευκαιρία για να τον καταστρέψουν τον γιο μου»

Μετά από τον πατέρα και η μητέρα Τζόκοβιτς έκανε δηλώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τον πατέρα και η μητέρα Τζόκοβιτς έκανε δηλώσεις για να υπερασπιστεί το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει σε παγκόσμιο επίπεδο η υπόθεση του Adria Tour σε Σερβία και Κροατία στην διάρκεια του οποίου βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 τέσσερις τενίστες ανάμεσα στους οποίους και ο διοργανωτής και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο “Νόλε” ζήτησε δημόσια συγνώμη για όλα όσα συνέβησαν σε Βελιγράδι και Ζαντάρ αλλά η “επίθεση” συνεχίζεται καθημερινά από πολλά ΜΜΕ και διάσημους και μη τενίστες.

Πριν από δυο ημέρες ο πατέρας του Σέρβου τενίστα, Στρζαν, κατηγόρησε δημόσια τον Ντιμιτρόφ ότι εκείνος προκάλεσε όλο αυτό αφού έφερε τον ιό και ακολούθησε τώρα η μητέρα του.

Η Ντιγιάνα που πρόσφατα είχε ξεσπάσει κατά του Φέντερερ και τον είχε χαρακτηρίσει αλαζόνα επανήλθε με δηλώσεις της και επεσήμανε ότι όλοι οι “εχθροί” έψαχναν μια ευκαιρία για να “χτυπήσουν” το παιδί της.

«Αυτά που γράφονται για τον γιο μου είναι τρομακτικά. Όλοι έψαχναν μια ευκαιρία για να τον καταστρέψουν, αλλά το έχουμε συνηθίσει. Ο Νόβακ ενοχλεί πολλούς ανθρώπους. Είμαστε όλοι καλά. Δεν έχουμε συμπτώματα, όπως ο Νόβακ και η Γέλενα. Το γεγονός ότι είναι θετικοί δε σημαίνει ότι είναι και άρρωστοι. Είναι ένας νέος άνθρωπος που προσέχει πολύ τον εαυτό του, οπότε είναι ευκολότερο να το ξεπεράσει», είπε μεταξύ άλλων η Ντιγιάνα Τζόκοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X