AEK: Από Ξάνθη μέχρι Θεσσαλονίκη -Η πορεία του Καρέρα σε δυο φωτογραφίες... σταθμούς της χρονιάς!

AEK: Από Ξάνθη μέχρι Θεσσαλονίκη -Η πορεία του Καρέρα σε δυο φωτογραφίες... σταθμούς της χρονιάς!
Photo Credits: INTIME

Δυο φωτογραφίες της φετινής χρονιάς που σημαίνουν πολλά για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 14 Δεκεμβρίου του 2019, ο Μάσιμο Καρέρα έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Ξάνθης. Αντικαθιστώντας τον Νίκο Κωστένογλου οδήγησε την Ενωση σε μια δύσκολη νίκη με 1-0 στην ακριτική πόλη με γκολ του Κώστα Γαλανόπουλου. Οι φίλοι του Δικεφάλου αποθέωσαν την ομάδα και ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του στα αποδυτήρια να τραβήξουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Το συγκεκριμένο παθιασμένο… κλικ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Πολλοί είπαν ότι δεν γίνεται η ΑΕΚ να… πανηγυρίζει για μια νίκη επί της Ξάνθης. Δικαίως. Ωστόσο, η συγκεκριμένη φωτογραφία που ζήτησε ο Καρέρα ήταν για λόγους συσπείρωσης. Κάτι που οι περισσότεροι κατάλαβαν στην πορεία μιας και ως τότε δεν είχαμε δείγματα γραφής του στα γήπεδα.

Περίπου έξι μήνες αργότερα, ο Μάσιμο Καρέρα έχει καθίσει σε 22 παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΚ έχοντας χάσει μόλις δύο. Από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη με το… μούφα πέναλτι του Βιεϊρίνια και από τον Αρη, χθες για το Κύπελλο. Μια… γλυκιά ήττα που του έδωσε την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.

Χθες, ο Καρέρα έλειπε από τις φωτογραφίες των αποδυτηρίων όπου οι παίκτες της Ενωσης έβαλαν… φωτιά με τα τραγούδια και τους χορούς τους. Η «δουλειά» είχε γίνει. Κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, εκείνος κατάφερε και οδήγησε την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου. Ο Καρέρα βρισκόταν στις πανηγυρικές φωτογραφίες των παικτών της Ενωσης στα αποδυτήρια του Χαριλάου, αλλά όχι αυτοπροσώπως. Μέσω της σκληρής δουλειάς του! Για τους… κακεντρεχείς θα πρέπει να σημειώσουμε πως φυσικά η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει τίποτα ακόμα φέτος, ωστόσο κάποια πράγματα δεν μπορεί να μην τα πιστωθεί ο Καρέρα.

Οποια κι αν είναι η συνέχεια της χρονιάς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Καρέρα δεν μπορεί να μην λάβει τα… εύσημα για το σημείο που έχει φτάσει τώρα με την ΑΕΚ. Μην λησμονούμε το πως ξεκίνησε η σεζόν. Η λαίλαπα Καρντόσο πήγε να καταστρέψει την σεζόν από τον Αύγουστο, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου που ακολούθησε παρά την παθιασμένη και πιστή του δουλειά, δεν μπορούσε να δώσει την σταθερότητα που έπρεπε στην ομάδα.

Ο Ιταλός το έκανε. Δημιούργησε μια ΑΕΚ που μέχρι πριν λίγους μήνες άπαντες την είχα ξεγραμμένη από τα πάντα. Και τώρα κυνηγά Champions League και Κύπελλο. Οχι και άσχημα έτσι;

Οι δυο φωτογραφίες… σταθμοί στην ΑΕΚ του Καρέρα

Η πρώτη από το Ξάνθη-ΑΕΚ 0-1 και η άλλη από το Αρης-ΑΕΚ 2-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X