Ολυμπιακός: Δεν θέλει τον Γραμμένο και τώρα κάνει προσφυγή για να μείνει!

Ολυμπιακός: Δεν θέλει τον Γραμμένο και τώρα κάνει προσφυγή για να μείνει!

Ο Γκρανκάσας γράφει για την σύγχυση του Ολυμπιακού για τη διοίκηση Γραμμένου και την ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε σύγχυση αναφορικά με όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ και ενόψει των εκλογών.

Αυτές θα γίνουν μέσα στο 2020 όπως ορίζουν νόμοι, κανονισμοί και αποφάσεις, αλλά η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να μείνει η νυν διοίκηση για ακόμη ένα χρόνο. Ποια διοίκηση; Του Βαγγέλη Γραμμένου. Του ανθρώπου που ο Ολυμπιακός ήθελε να στείλει στη φυλακή για… παρανομίες, αλλά τώρα πάει στα δικαστήρια για να μείνει στην θέση του.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της Γενικής Συνέλευσης της 16ης Ιουνίου και των αποφάσεων της ζητώντας ουσιαστικά οι εκλογές να μην γίνουν το 2020 αλλά το καλοκαίρι του 2021.

Ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ζητούσε να φύγει η διοίκηση Γραμμένου «εδώ και τώρα»! Υπέβαλε μάλιστα και μηνυτήρια αναφορά εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ και άλλων.

Τον Γενάρη, συμφώνησε με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, FIFA, UEFA και Αυγενάκη, να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ τον Ιούλιο.

Τον τελευταίο μήνα, συντάχθηκε πλήρως με την θέση-στάση του Λευτέρη Αυγενάκη και έκανε πολιτική υπέρ των εκλογών το φθινόπωρο και όχι τον Ιούλιο. Τώρα, ζητάει να μην γίνουν φέτος καθόλου εκλογές και να πάνε για του χρόνου. Γιατί λέει… τότε λήγει κανονικά η θητεία της νυν διοίκησης της ΕΠΟ.

Την Τετάρτη η εκδίκαση

Η εκδίκαση όπως έγινε γνωστό θα διεξαχθεί την Τετάρτη (8/7) στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

1.Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ, Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κατά του νομικού προσώπου ιδιωτικού δίκαιου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» για την ακύρωση της από 16/06/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ (ΓΣ/ΕΠΟ) αναφορικά με την τροποποίηση των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ του Καταστατικού της ΕΠΟ.
2.Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ για την ακύρωση της από 16/06/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ του Καταστατικού της ΕΠΟ.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X